Ciki74 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Matori Nash nikad ne spava. Послато са HTC Desire 526G dual sim уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki74 Posted November 25, 2016 Author Share Posted November 25, 2016 Izvinjenje drugovi. Hteo sam da postavim klip Nash Pursuit sa youtube stranice Nash Italia,ali mi nije uspelo. Inace Nash je vratio za 2017 god stap Pursuit. Nekadasnja perjanica K.Nash-a kotirala se u sam vrh saranskih stapova. Videcemo sta kaze novi model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Dali se o ovom stapu radi druze? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki74 Posted November 25, 2016 Author Share Posted November 25, 2016 O tom Vasile. i bas taj klip. Hvala. Pozzz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Drugari, je li ima ko ove stapove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acavuk77 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Imam ja i mogu ti reci da su odlicni .Ne spada riba ,gumirana ojacanja oko sprovodnoka .Bacacki stapovi .Celicna kiglica na kraju stapa.Spada u kategoriju srednje savitljivosti.Sve u svemu odlican. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajo Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Uzeo i ja .... hvala na preporuci 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acavuk77 Posted August 6, 2017 Share Posted August 6, 2017 Nema na cemu druze ☺ Nek ti je distro ☺ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 acavuk77Druze moze nesto vise o stapu kakav je Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Gde ima u srbiji da se kupi nash oprema? Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acavuk77 Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Izvinjavam se sto ovako kasno odgovaram.Stap kosta 153eur.Stap je ceo pleten ,sa 100grama olovom iz mesta bacam120metara.Stap ima titanijumske karike I za nijansu su sire od standardnih 50.Sve sto vas bude interesovalo pitajte.Ja sam sa stapom odusevljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Kolega post je editovan. Na forumu se ne odobrava niti podržava šverc. Molim te drugarski da vodiš računa o tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 acavuk77Imate privatnu poruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acavuk77 Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Ne znam stvarno o cemu se radi I o kakvom svercu je rec.Ja sam samo kolegama objasnjavao kakav je stap koliko sam ga ja platio I to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Da li neko koristi Nash Pursuit od 13" 3.5lb? I da li je probao sa njim da lovi na malo vecim daljinama? 140m i dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Da li neko koristi Nash Pursuit od 13" 3.5lb? I da li je probao sa njim da lovi na malo vecim daljinama? 140m i dalje?kupio drug i prvo pecanje puko . Ja ih gledao malo mlatarao njima meni nista ne vrede sem dizajna i lepih sprovodnika . Pre bih uzeo stare centuri ili shimano nove generacije jer nevrede te pare .posle onog ato sam vido kako je puko nisam smeo da zapinjem ali nisu za daljine sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Ja long range opremu imam ovo me drug zamolio da pitam. Ni meni bas ne ulivaju neku sigurnost iako sam ih samo u radnji video, na vodi nisam kod nikoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Ja long range opremu imam ovo me drug zamolio da pitam. Ni meni bas ne ulivaju neku sigurnost iako sam ih samo u radnji video, na vodi nisam kod nikogaja sve preko 110 met racunam long a 140 je vec ozbiljna daljina i nisu nikakonza tu daljinu .450 e je mnogo mnogo za te stapove pre bi uzeo velocity daleko cvrsci .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Velocity sam mu i ja savetovao. Sad je u potrazi za njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Bila akcija u m&r mackle shopu velocity za 72 evra. Sa dostavom (doduse za Hrvatsku) me izaslo 237 evra. Mislim da povoljnije nece nigde naci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Bila akcija u m&r mackle shopu velocity za 72 evra. Sa dostavom (doduse za Hrvatsku) me izaslo 237 evra. Mislim da povoljnije nece nigde nacijel ima jos i kako doci do njih za te pare ja bi izeo pa nek sede upotrebice se negde . Ali ozbiljno jel ima negde u hrvatskoj ili kako vec doci do njih za te pa i nesto vece pare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Ne znam da li akcija jos traje, proveri na sajtu. Dostavu rade samo za EU pa vidi da ti dostave kod nekog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Sad proverio i 90 evra su sto je opet povoljno plus 22 evra dostava za HR, to ti je 292 evra. Ovde su od 330 pa navise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zile Leskovac Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Mozete da pisete sta hocete,stapovi Nash Pursuit su odlicni ,i bacaju kolko hoces,3.5 lb special....Nemojte pricati ako niste pecali...Stap moze da ide ladno do 140 metara...Provereno!!!Jos jedan dokaz da mnogi pisu a pojma nemaju!Nemoj niko da se uvredi,samo moja konstatacija i konstatacija mnogih,sa foruma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zile Leskovac Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Ja sam Ganicev ,drug stap jeste pukao ,ali nije u bacanju,vec sam ga ja jako nategao da bi proverio stap,jer mi pri zabacivanju upao najlon u spulnu,pa sam jako bacio i olovo od 90 hr je lupilo u blvrh stapa...Zato je pukao!Za te pare stapovi su odlicni!!!A na ribi mekani!!!Sta vise treba!Uz duzno postovanje prema mom drugu Ganicu koga privatno mnogo volim i postujem i mnoge stvari sam naucio od njega!Ali stapovi nisu losi u opste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts