Shoga Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Inace covek je tvorac attract naturala jednog od najboljih proizvoda na trzistu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 licno taj sbs mi se nije pokazao dobro ni u jednoj varijanti ili ja nisam znao da uklopim mix ili nesto tu ne stima ... sta znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Samo da potvrdim za Mesorosovu aromu da je odlicna...koristim je vec godinma i sjajno se dokazala.P.s.Kristijane poslusaj Limara:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 U subotu sam uzeo u autosportu aromu MG plumshellfish i mogu vam reci da mirise fenomenalno Inace covjek koji radi mi tvrdi da arome dobijaju iz Engleske direktno iz stare fabrike SBS-a, a ovde samo prepakuju....tako da sam uzeo da probam to i attract natural! Mislim da nece biti greske, dovoljno je da samo pomirisete bocicu i da vec znate da sa njom nece biti greske 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 jedno je kad pomirises u bocici drugo kad se to razgradi u smesi. i razlika je velika arome od svakog mixa. ja bi voleo da cujem ko je pravio plum shell sa tom aromom iz as i da mi uporedi sa sbs-om. jel jaci koncetrat od sbs-a posto meni i sbs vise nije ko sto je bio pre 7-8 god ili su moji receptori otupeli ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Ako Bog da pravicemo uskoro pa cu ti napisati, ali iskreno mislim da je dobra nakon prvog utiska...a juce sam dao da pomirise jednom starom iskusnom sarandziji koji kaze da je to kao nekada miris starog sbs-a....kaze : Mirise na pobjedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 i ovaj danasnji sbs nije los ali mi se cini dosta slabiji nego ranije ilu sam ja ko i saranibna tim kimercijalama sto im otupeli receptori pa i meni isto pa mislim da je ranije bio jaci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 Ako Bog da pravicemo uskoro pa cu ti napisati, ali iskreno mislim da je dobra nakon prvog utiska...a juce sam dao da pomirise jednom starom iskusnom sarandziji koji kaze da je to kao nekada miris starog sbs-a....kaze : Mirise na pobjedu ok a mozes i izbalansirati sa jednim jajetom cisto da probas bar ja tako radim kad prvi put koristim neku novu aromu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 G-din Mills je preko 20god. bio glavni tehnolog u SBS-u u vreme dok je ta firma bila na vrhuncu. Nekako u isto vreme je napustio SBS kad je i Meleg prestao da ga uvozi. Boravio je u Srbiji vise puta. Zajedno su radili i Vision. Inace, covek je u poznim godinama i nije vise toliko aktivan. Imao sam cast upoznati ga i ne bih se slozio da je varalica.Koliko ja znam,Toni je i dalje u kontaktu za Zoranom Melegom(25 god saradjuju) i zajedno su i bili u SBS.Noviteti kod Meleg bait su iz''kuce'' Tonija Milsa kao i Melega samog.Toni je tehnolog poznatog glasa u svetu.Nisam ga upoznao ali ako dodje u Srbiju sigurno cu.Mnogo vise znaci imati tehnologa u timu nego prepakovati aromu iz velike flase u manje.Neko je trgovac neko proizvodjac i u tome ima puno razlike kao sto i svaka roba ima svoga kupca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Druze ti samo Meleg pa Meleg....ima ljudi koji nece njegove proizvode iz principa ne mozes ljudima nametati svoje pa svoje, ja licno koristim i ok su mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Imas Mesarosevu aromu koja peca kao taj VisionJedva cekam proljece da je probam ubija kako mirise Kad sam procitao tvoj post odma sam je uzeo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novomilosevo Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Da to nije malo previse?Ja sam stavljao najvise 7ml i tad bude bas jaka. Inace stavljam 5ml.Pitanje jedno, da li stavljas liver u miks?ja ga pravim i liver obavezno stavi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 jedno je kad pomirises u bocici drugo kad se to razgradi u smesi. i razlika je velika arome od svakog mixa. ja bi voleo da cujem ko je pravio plum shell sa tom aromom iz as i da mi uporedi sa sbs-om. jel jaci koncetrat od sbs-a posto meni i sbs vise nije ko sto je bio pre 7-8 god ili su moji receptori otupeli ...Ja pecam na Mesaroseve arome neke,pravim i SBS i moje zapazanje je da MG mnogo bolje vata ribu,Plum,Plumselfis,cokolada i frankfurtska.....covek ne pretace iz velike kante u malu nego kako kazu kupljena receptura SBSa.........ko je onda pecao na SBS zna o cemu je rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@d3 Bleya Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Probajte sweet plum Mainline Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 14, 2017 Author Share Posted January 14, 2017 Ja pecam na Mesaroseve arome neke,pravim i SBS i moje zapazanje je da MG mnogo bolje vata ribu,Plum,Plumselfis,cokolada i frankfurtska.....covek ne pretace iz velike kante u malu nego kako kazu kupljena receptura SBSa.........ko je onda pecao na SBS zna o cemu je rec.ja sampecao i znam o cemu je rec i probacemo polako cekamo prolece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Probajte sweet plum Mainline probao sam nije los al mora de se sece sa nekom aromom , cist nije nesto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Cim si ti sekao, sta je dobro po tebi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 ja licno sam probao sa pacific tuna isto mainline i jelo mi je lepo , nista vau ali jede ok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts