Vlada 1978 Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 (edited) Zovem se Vlada,imam 38.god.iz Lazarevca sam.Volim prirodu i životinje.Ribolovom se bavim još dok sam bio klinac.Lovim fider tehnikom ali ona teža varijanta(method-feeder)ali pošto lovim na divljim vodama prilagođavam se prema uslovima na njoj.Srećan Božić i Novogodišnji praznici Svim kolegama i bistro na vodi.Pozdrav. Edited December 25, 2016 by Vlada 1978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Dobro dosao Vlado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
braca Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 zeleo bih da steknem nova iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Dobro dosao i ti Braco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombe Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Pre svega pozdrav svim kolegama ribolovcima i sretni praznici. Zovem se Vlada i imam 38 god iz Kaca sam. Iskljucivo saranskim ribolovom se bavim vec duzi period tako da se nadam novim vasim iskustvima kao sto cu i ja nesebicno svoja podeliti sa vama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombe Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Pre svega pozdrav svim kolegama ribolovcima i sretni praznici. Zovem se Vlada i imam 38 god iz Kaca sam. Iskljucivo saranskim ribolovom se bavim vec duzi period tako da se nadam novim vasim iskustvima kao sto cu i ja nesebicno svoja podeliti sa vama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Pre svega pozdrav svim kolegama ribolovcima i sretni praznici. Zovem se Vlada i imam 38 god iz Kaca sam. Iskljucivo saranskim ribolovom se bavim vec duzi period tako da se nadam novim vasim iskustvima kao sto cu i ja nesebicno svoja podeliti sa vama. Dobro dosao Vlado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts