Kristijan_Sombor Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 raketa leti izrazito mirno i precizno. Punjenje jeste prakticnije od spomba jer moze da se puni i zatvara jednom rukom vrlo lako a to puno znaci onome ko lovi sam. O daljinama ne bih da pricam jer je nisam bacao uporedno sa spombom ali daljine koje sam postigao su sasvim solidne. Idem za koji dan ponovo da bacam pa cu poneti i jedan spomb da uporedimo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 raketa leti izrazito mirno i precizno. Punjenje jeste prakticnije od spomba jer moze da se puni i zatvara jednom rukom vrlo lako a to puno znaci onome ko lovi sam. O daljinama ne bih da pricam jer je nisam bacao uporedno sa spombom ali daljine koje sam postigao su sasvim solidne. Idem za koji dan ponovo da bacam pa cu poneti i jedan spomb da uporedimo.Hvala Kristijane. Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Ima nas dosta koji sada kupujemo pribor za proleće jer su veliki popusti. Čekati desetak dana se ne isplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 U pitanju je raketa, ne komplet stapova pa da juris popuste...zaista ne razumem zasto se ne isplati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Da čekam nešto, a neznam šta sem obećanja da će biti dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Da čekam nešto, a neznam šta sem obećanja da će biti dobro.Pa niko te ne tjera da cekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Bas me interesuje kakvo je to cudo? Ako je ko xplode onda puno hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Bas me interesuje kakvo je to cudo? Ako je ko xplode onda puno hvalaTo nije bio proizvod carp sistema. A nova raketa je kompletno uradjena i osmisljena od strane pomenute firme. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Pa niko te ne tjera da cekas! Samo sam kulturno odgovorio što me pitao Shoga.Ko tebe tera da čekaš promociju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 raketa leti izrazito mirno i precizno. Punjenje jeste prakticnije od spomba jer moze da se puni i zatvara jednom rukom vrlo lako a to puno znaci onome ko lovi sam. O daljinama ne bih da pricam jer je nisam bacao uporedno sa spombom ali daljine koje sam postigao su sasvim solidne. Idem za koji dan ponovo da bacam pa cu poneti i jedan spomb da uporedimo. Mene osobno zanima približna veličina ,bit če ih više veličina ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Samo sam kulturno odgovorio što me pitao Shoga.Ko tebe tera da čekaš promociju ?Niko vala. Ne smatram da trebam cekat bilo sta i za svoje pare kupujem kad me volja i sta me volja. I ja sam tebi samo fino odgovorio na tvoju konstataciju. Ne razumijem ljude kao tebe koji sebi ne daju reci nista i odmah se nadju uvrijedjeni ako im se obratis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imbica Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Ja cu vala sa ne strpljenjem da je cekam. Meni je dovoljno sto vidim Kristanovu pohvalu, ne verujem da ima problem vracanja kao x-plod, nema razloga onda da je promovisu.Tako da jedva cekam da je probam cim izadje. Malo led da razbijamo... Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 Mene osobno zanima približna veličina ,bit če ih više veličina ili?Velicina je otprilike izmedju velikog i medium spomba. Nisam bas 100% siguran ali mislim da ce biti samo ta jedna velicina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Jel se puni lako kao onaj iksplod :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djemba Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 kada i gde ce moci da se kupi?hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Prodaja krece posle praznika. Moci ce da se kupi manje vise u svim radnjama koje drze CS robu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Bas me interesuje kakvo je to cudo? Ako je ko xplode onda puno hvalaNije kao Xplode, ni slicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Da li menjati xplode za novu pošto ništa ne valja? To bi im bio pravi potez s obzirom da su mnogi nezadovoljni :-SS Послато са C5303 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Kao sto je vec i receno Xplode nije proizvod CS. Nova raketa nema nikakve veze sa xplode. Nije niti slicna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaprofesor Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Gde će biti prezentacija i hoće biti organizovana neka proba na samoj vodi??? Sent from my SM-G531F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Kao sto je vec i receno Xplode nije proizvod CS. Nova raketa nema nikakve veze sa xplode. Nije niti slicna.A ciji je bio Xplode?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Ajde docekat ce se i to jos par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 A ciji je bio Xplode??????Moj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Ljudi tema je Dot Spod. Manite se Xplode. Ima vec na forumu tema xplode pa pisite tamo. Majke mi nije mi jasno kako neko moze da nadje za shodno da kudi i prigovara za nesto sto nema sanse da je video. Cak ni na slici jbt!!! Ovom temom sam hteo da vam prenesem vest koja je ekskluzivna. Objavljena pre nego bilo gde drugde osim na fb stranici CS. Da jednom i mi nesto imamo prvi. A ne da se u novitetima uvek pise o necem sto smo svi vec videli, makar na slici ili youtube ili ne znam ni ja gde. Stvarno neverovatno... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Gde će biti prezentacija i hoće biti organizovana neka proba na samoj vodi??? Sent from my SM-G531F using TapatalkKoliko znam Bojan ce ovih dana da napravi video prezentaciju i klip. Da li ce biti neka bas na vodi prezentacija to stvarno ne znam. Ako si blizu Novog Sada javi se kad god hoces pa mozemo otici na Dunav da je sam sebi prezentujes samo bez slikanja. Ahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts