mijat Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Jel ovo onaj stari jojo ili neko drugi? Onaj stari nam je nedostajao kao budali šamar [emoji38] Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Oooo osluzio vojni rok prodje 12 meseci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Dragi Mijate vidim da je forum zamro, moradoh se aktivirat ponovo. Nego ljudi zna li neko mozda sta mi je sa komercijalnom sobom mastershita? To je meni najdrazi podforum bio. Ja sam tamo najradje odlazio da citam izvjestaje. Sta je sa milanovicdankom ustvari sa Borisom? Nestade ko da ga nikad bilo nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 Ode on a mi cekamo stojka xaxaxaxa pa da i njega ispratimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Nema stoleta,sprema se za sumbarTrenutno se rade ispitivanja za boilu koja peca na 140metara,ima za kišu,za jaku i slabu kisu (za pljusak je u izradi) ima za oblačno vreme fali mu samo jedna daljinska Sad pravi boilu za 140metara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Nema stoleta,sprema se za sumbarTrenutno se rade ispitivanja za boilu koja peca na 140metara,ima za kišu,za jaku i slabu kisu (za pljusak je u izradi) ima za oblačno vreme fali mu samo jedna daljinska Sad pravi boilu za 140metaraAli mora da bude klizna boila ako se riba pomeri par metara gore-dole da ne bude problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Dragi Mijate vidim da je forum zamro, moradoh se aktivirat ponovo. Nego ljudi zna li neko mozda sta mi je sa komercijalnom sobom mastershita? To je meni najdrazi podforum bio. Ja sam tamo najradje odlazio da citam izvjestaje. Sta je sa milanovicdankom ustvari sa Borisom? Nestade ko da ga nikad bilo nije Nista od njega pravi one hranjive popapoveJa osta uskracen odgovora za cenu i kolicinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Nista od njega pravi one hranjive popapoveJa osta uskracen odgovora za cenu i kolicinuSrećko Šojić mu je sad glavna musterija. Covjek upali kola i pravac MinKen po robu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Srećko Šojić mu je sad glavna musterija. Covjek upali kola i pravac MinKen po robuZnao sam da je namcor i fanatik al tolki ...da neverujes Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Tarik dobro dosao,ali povedi racuna o recniku tj psovkama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Tarik dobro dosao,ali povedi racuna o recniku tj psovkama!Mozes li mi napraviti ili pogledati zasto ne mogu da osvjezim forum sa opcijom Viev new content odnosno vidi nove postove? Kad god to klikne, prije mi je izbacivalo gdje je ko sta novo komentarisao, sad ta opcija kod mene ne radi. Jel mozes to pogledat sta je problem? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Nije problem samo kod tebe,dosta ljudi se javilo sa tim problemom koji trenutno ne mozemo da resimo. Uskoro ce update foruma pa se nadam da ce se resiti ti neki sitni problemi. PS probaj sa drugim internet pretrazivacem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Da li neko zna gde ima da se kupi Nutrabaits Cream Cajouser? Sent from my 6045K using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Al carpone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts