Mihovil V. Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Vidim da i mene drži od sinoć mislio sam da je ovo topic za predstavljanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
carper-sb Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Vidim da i mene drži od sinoć mislio sam da je ovo topic za predstavljanje ufff, ja sam se sinoc posteno namazao...gemist i rakija..gore ne moze..a počeo sa pivom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzile Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Dobrodosli Vidim ima nas ovde koji vodu koriste samo da bi zabacili :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vildza Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Dobro vam dosao ....pozdrav svima!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 pozdrav i tebi bash tako DOBRO NAM DOSAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Vildza the legend Dobro doshao ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav_pancevo Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Dobro nam dosli ljudi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Evo i mene zovem se Vladimir oženjen ćerka 21g pecanj mi je isključivo hobi. Pozdrav svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaxy Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Evo i mene, Vladan iz Nisa, 27. god. Neki me vec znaju ali redno je da se predstavim Pozdrav svima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Evo bio bi red da i ja neš napišem!Darko Jurković 30g ribolovom se bavim jako dugo ( preko 25g.)Modernim šaranskim oko 10g ,a ovim starinskim i preko 15!Živili i vidimo se na vodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Andrei Shevchenko, profesionalni fudbaler, Dynamo Kiev, AC Milan, Chelsea FC pa opet AC Milan... 37 god, Zemunac, prvu ribu uhvatio sa 3 god (imam sliku, i da-u boji je ) i dobio suncanicu na istom pecanju. Inace, znam momka koji zna momka koji je dobar sa momkom koji je dobar sa njih vise i moze da nabavi stosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav_pancevo Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Free Spirit is the best !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carper-sb Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Free Spirit is the best !!! ma nije, čini ti se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIX Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Primetna opuštena atmosfera na forumu,ja sam Siniša iz Sombora imam 38 godina oženjen otac dvoje maloletne dece i volim da pecam šarana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Ja sam Niko iz Conoplje. Imam 15 godina. Hobi su mi lov i ribolov. Pecam od svoje 8. godine, a poslednje 3 najvise sarana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Pozdrav svima! Evo konacno sam nasao vremena da se uclanim! Ja sam Kristijan iz Sombora, 24 godine, student, bavim se aktivno Americkim fudbalom, pre toga sam bio clan Kick Box reprezentacije Srbije, pored ta dva najvaznija stvar mi je ribolov, prvenstveno saran i amur, a zatim smudj i som!Prvi utisci su mi fenomenalni, bice ovo lepo druzenje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 E pa onda DOBRODOSHAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Dobrodosao Kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitbull Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Pozdravljam ekipu i nadam se dobrom druženju ovdje. Zovem se Bojan, iz Hrvatske sam iz Koprivnice.....30g, zagriženi šaranaš itd. itd. Usput Pozdrav Predragu koji mi je dao inf o sajtu! 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertbgd Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 o doso nam je i terijer Link to comment Share on other sites More sharing options...
predrag1 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Pozdrav druže,dobro došao Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Dobro sam vas nasao! Zovem se David, zivim u Kovinu. I samo vas posmatram Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrodoshao ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Pa eto da i ja zaželeim dobrodošlicu svima koji su se logirali na ovaj forum.BISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone11050 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Zdravo ljudi, drago mi je sto je otvoren jos jedan SARANSKI sajt, jer takvih informacija koje pokupimo sa ovakvih sajtova nikad na odmet pogotovo za nas pocetnike. Ja sam Nenad Milenkovic (cone11050) iz Beograda i volim da pecam iako nisam bas nesto narocito vican tom sportu, ali imam cvog licnog trenera i mecenu Daneta tako da se nebojim za moje napredovanje. Nisam znao za ovaj sajt dok mi Dane nije rekao pa tako neznam kada je poceo sa radom ali u svakom slucaju srecno Vam bilo a i nama sa Vama. cone11050 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts