smrki Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 nije da se falimo- cone11150 - 100 si clan dobro dosao, za kratko vreme, napunismo korpu sa mnogo dobrim, clanovima, sta ce biti za 1- 2 godine videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone11050 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 nije da se falimo- cone11150 - 100 si clan dobro dosao, za kratko vreme, napunismo korpu sa mnogo dobrim, clanovima, sta ce biti za 1- 2 godine videcemo. ajde da i ja u necemu budem prvi t.j. stoti u zivotu, a mozda i bude neka nagrada kao u samopolugama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 100 sklekova za pocetak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Pozdrav svima od dr Raše. nadam se dobrom druženju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Dobro nam došao susjede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone11050 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 100 sklekova za pocetak 86,87,88,89 ... polako ali pravilno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Gospodo Ja sam Kole iz Majdanpeka 1976god,i pokušavam da lovim Šarana i samo Šarana od 2003.Inače pecam na Dunavu od Golubca do D.Milanovca,i najveći mi je Šaran 11.900gr.,i to je to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban_pancevo Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 ja sam boban iz panceva.skoro sam se pelcovao na ovaj sport,krivac za to je kum stanislav.nadam se da ce biti mesta i za mene na ovim stranama i na saranskim vodama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 DOBRO NAM DOSLI :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimi Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Pozdrav svima, ja sam Goran Brkanić iz Našica, Hrvatska, 44 god. oženjen, dva sina i kćerka. Pecam u CT"Bremse" zajedno sa Lacijem i Kompom koje ću također pozvati da nam se pridruže a ribolovom se jako dugo bavim još od vremena štapova od bambusa i pluto čepova...I thanks CT Dunav koji me je pozvao ovdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanislav_pancevo Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Dobro dosli ljudi!!!A posebnu dobrodslicu zelim mom kumu Bobanu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Pozdrav i topla dobrodoslica za ekipu iz Nasica Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 POZDRAV DOBRIM DOMACINIMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimi Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Pozdrav i topla dobrodoslica za ekipu iz Nasica Hvala dečki....Uskoro se vidimo na Lapovcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 samo nas ti zovi,dolazimo mi i dan ranije ako treba....na zagrevanje :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada carper 1987 Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Pozdrav svima evo da vam se predstavim Vladimir Mitrovic iz beograda (vozdovac) mlad sarandzija, pocetnik.Sve pohvale za forum svaka cast nadam se da cemo se preko foruma i licno upoznati mada znam dosta ljudi iz saranskog ribolova.Puno uspeha u predstojecoj sezoni BISTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Dobro nam dosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Raša Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 WELCOME VOŽDOVAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Dobro dosao komsija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada carper 1987 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 hvala bolje vas nasao. Komso odakle si tacno?Ja sam Medak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Evo i ja da se predstavim!Mirko Novakovic iz Bijeljine, Republika Srpka, BiH,a dobrim delom i iz Novog Sada, 33 godine. Zakleti sarandzija jos s kraja proslog veka. Puno pozdrava za sve i cestitam na kvalitetnom portalu domacinima!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Generacijo,dobro nam dosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 E ovo je bilo brzo!!!!!!Hvala generacijo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Moro sam, bilo jace od mene, Saketi, Sasa Banjanin- iz Beograda zivi i radi u Kanadi mucio sam se 20 dana da uspostavim kontak,i evo danas je postao novi clan.!!!. DOBRO DOSAO..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saketi Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 ko ce kome ako ne svoj svome.............. hvala smrki brate na predstavljanju.........37 godina, dva sina Luka 10 i Aleksa 4......u ovoj ledari evo vec sestu godinu zivim.........sarka pecam poslednjih 5 godina i samo nebo zna kako se snalazim za opremu.....pozdrav svima i nadam se da cu neke i licno da upoznam kad navratim dole dogodine ako bog da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts