hanibalccc Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Da li ko ima iskustva sa ovim proizvodom, ja sam ga uzeo a ne znam kako se pokazao nema nikakav miris bukvalno pa kontam dodati aromu i napraviti neku umakaljku. Da li vi imate kakav predlog da li dodati jos sta osim arome??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 uglavnom se koristi kao dip ili kao prelivac za pva prihranu. sluzi kao pojacivac ukusa i stimulator koji podstice da saran jos uzima. dobar je nisi pogresio .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 A da li da dodam mozda aromu u njega da ga malo obogatim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Big shotovi su predvidjeni kao prelivi za pva i za dipove i sam ima svoju aromu a mozes odvojiti u neku manju odsipati 50 ml i dodati 1ml arome cisto da imas neki dip vise . Sve je dozvoljeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Big Shot jedino ima efekta u Up&Down miksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 Na Big Shot-u i pise Up&Down aditiv...Kako mislis samo tu ima efekta, a nema efekta kao dip ako sam te dobro razumio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Na Big Shot-u i pise Up&Down aditiv...Kako mislis samo tu ima efekta, a nema efekta kao dip ako sam te dobro razumio!to je vec nesto drugo. Mislim da mu je namena za zig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 ganicu,nije vec nesto drugo nego je pre i ha haj godina taj Big Shot bio upakovan u pakovanjima Ap end daun miksa,bez njega ne mozes napraviti to sto ti treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ali je ap down a ne amino big shot koji sluzi za stikove. Jedno je naslov drugo je ovo. Dve razlicite stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ocigledan nesporazum . Ja pricam svo vreme o big shotu stimulin aminu koji sluzi kao preliv za stikove a i kao dip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Jeste on bio upakovan ali ga mozes kupiti i bez mixa naravno nemora biti up down a ja sad neznam po njegovom izlaganju jel kupio mix ili big shot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Jeste on bio upakovan ali ga mozes kupiti i bez mixa naravno nemora biti up down a ja sad neznam po njegovom izlaganju jel kupio mix ili big shotVišenamjenski, PVA netopivi tekući pojačivač, idealan za sve načine primjene. Možete ga koristiti kao dip, kao aditiv primami, PVA smjesama, dodatak za pelete i još mnogo toga. Ovo je savršeni način za pojačavanje bilo kojeg mamca.Nalazi se u bočici sa 'širokim grlom' kako bi se olakšalo umakanje mamca. Ganicu ti si u pravu,a i limar je donekle,nekad prije je big shot bio nešto drugo a unazad par godina serija big shotova su baš kao dipovi al ide i preko hrane,Naravno da se može i up down hrana tretirati ali mu to nije glavna namjena.ako o ovome pričamo:http://i.imgur.com/XAuhM6vl.jpghttp://i.imgur.com/XAuhM6vl.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ljudi, obični "prelivači", kao i masa drugih, bolji ili lošiji od drugih, u to ne ulazim.Samo što je Solar to marketinški, možda, bolje odradio od drugih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Višenamjenski, PVA netopivi tekući pojačivač, idealan za sve načine primjene. Možete ga koristiti kao dip, kao aditiv primami, PVA smjesama, dodatak za pelete i još mnogo toga. Ovo je savršeni način za pojačavanje bilo kojeg mamca.Nalazi se u bočici sa 'širokim grlom' kako bi se olakšalo umakanje mamca. Ganicu ti si u pravu,a i limar je donekle,nekad prije je big shot bio nešto drugo a unazad par godina serija big shotova su baš kao dipovi al ide i preko hrane,Naravno da se može i up down hrana tretirati ali mu to nije glavna namjena.ako o ovome pričamo:http://i.imgur.com/XAuhM6vl.jpghttp://i.imgur.com/XAuhM6vl.jpgnaravno i ja mislio na big shot dip ili prelivac a onda se spominje up down i ja pomislio da uzeo kesu up down Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ranije je bio pakovan u bocicama kao Slayer ulje,ovo je od pre 2,3 godine ovakav i od onda je kao postao popularan kao neki dip,ranije nisi imao da ga kupis posebno nego si dobijao samo kad uzmes Ap end daun miks,mi smo to puno koristili pa otuda sretanje sa ovim,kada su prestali da prave Pot Shot sto je veliki hendikep izbacili su ovaj Big Shot kao zamenu malenome ali ubitacnome Pot Shotu......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Limar ,kako ste vi koristili pot shot ? dipovali mamac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 Pa i dalje ima Pot Shot, ja sam uzimao solar pop up octopus & squid i tu u kutiji sa pop up dodje i pot shot !!! Ako je to taj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Pa i dalje ima Pot Shot, ja sam uzimao solar pop up octopus & squid i tu u kutiji sa pop up dodje i pot shot !!! Ako je to taj... Lici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Danas je u Pop apovima neka mala bocica sa verovatno aromom,isto od skoro je to tako,ranije je bio Pot Shot unutra,sto kaze Milance lici,al ko nebo i zemlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 Stani, uz sta se dobijao pot shot? Sta si morao da kupis da dobijes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki t Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Pot shotovi su pakovani u malim plasticnim bocicama po 25ml kao zaseban proizvod. Bilo je desetak kombinacija aroma, amina, zasladjivaca...u razmeri koju zna proizvodjac. Dobro se pokazao u svim varijantama, kao dip, kao prelivac za partikle i kao celokupna hemija za boile. Meni ni dan danas nije jasno zasto jedan od najboljih proizvoda na trzistu u to vreme vise nema mesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmin Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Pa da bi prodavali ostalu hemiju sta tu nema jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts