vladaBG Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 AhahahahahAhahahahhahahahabbahahahaJaooo e jesi lud ahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Aha...Izgibe od zamaranja...Al' porukama!Zamara sve cije brojeve ima u telefonu... Utakmica se igra do poslednjeg zvizduka. Mali problem sa baterijama ali je resen. Situacija neocekivana 8 udaraca 3 ribe izvukao. Saran dosta slabo radi ali zato som ubIVa,svi ga bas lepo pecaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Pa ti onda okreni na soma!Mozda i u'vatis nesto krupnije?!Da ne kazem "veliko"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Danas udaraca kao u prici ali realizacija nikakva. Skoljke seku sve od 8-9udaraca danas samo dva mala sarana sam uspeo da izvadim. Lead core 45lb je preseko ko od sale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorant Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Danas udaraca kao u prici ali realizacija nikakva. Skoljke seku sve od 8-9udaraca danas samo dva mala sarana sam uspeo da izvadim. Lead core 45lb je preseko ko od sale. Kako si prosao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 da napisem i ja kojubio sam pecao na jezeru 13-17.09 sreda - nedeljaDosao sam u sredu oko podneva i seo na mesto zvano "invalidi" zadnje mesto u trsci. Raspakovao se i zabacio oko 16h Odlucio sam se za poziciju bliza strana kanala,kanal,druga strana kanala... tri stapa tri pozicije a hranio sam samo ovu stranu kanala i to na siroko ne u tacku,hranio sam iz camca prvi dan bacio onako malo vise puna kanta,spod,kukuruz,boile,pelete.... Voda je bila extremnbo niska,cela trska na suvom,vetar duvao veoma jak juzno sa brane.... prvi dan i noc nista,vetar nije stajao ni danju ni nocu duvao je kao ludcetrvrtak sam odlucio da ne hranim samo malo solio boilama vetar nije stajao duvao je bez prestanka ceo cetvrtak dan i noc.U petak ujutru vetar okrece i duva severni isto jak,u petak uvece dolazi Deni korda da pecamo zajedno do nedelje.Malo smo bacili hrane i opet boileu petak uvece udarac i kontra... izvlacim somce oko 2.5-3kg uhvacen za usta dosao na boilu,posle toga babuska,pa opet udarac... smudj Celu noc nista u subotu solimo po malo ceo dan na svakih par sati po malo boila,vetar staje,nije stao skroz ali duva umereno nije vise orkan i pocinju da se primecuju neka desavanja,cuje se ponegde da se izbaci riba,kod nas se nesto desava neka sica se okrece mrda...u subotu uvece udarac i posle borbe vadim sarana golaca jedva izlazi napolje jer je voda niska,glib u koji se propada do kolena i nemoze da se stavi meredov jer nema dubine 20cm ali nekako ga vadimovidimo lepa riba,merimo 19.350kg slikamo se i vracamo gaPosle toga opet babuska,ocekujemo ribu u toku noci ali se nista nije desilou nedelju krecemo malo ranije da se pakujemo jer najavljuju oluju (taj dan je bio onaj pakao od oluje po vojvodini) i u toku pakovanja riba uzima lagano dize svinger i lagano krece lagano vuce... kontriram i vucem ga otisao je desno polako uhvatio pravac i ide.... bas dobra debela ribadok sam obukao cizme da bi usao u vodu izgubim par sekundi i ulazim u vodu i krecem da ga pumpam i osecam da struze kanal i samo presece shok... jbg steta lepa riba bas bilapakujemo se i u minut do 12 bezimo pred olujom na kraju jedan saran,som,smudj i dve babuske... i jedna otisla riba da je taj drugi izasao bio bi pun dozivljaj. Puno pozdrava za Denija i Djuru koji je sve vreme nesebicno pomagao savetimaphoto by Deni korda 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuki Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Mikiiiiiii samo jako,brao..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Gde je voda!?kao da pecas na nekom kanalu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Обзиром да је вода изузетно ниска и сама по себи тешка и захтевна,за Чонопљу је то фантастичан резултат. Ја сам био на истом месту два дана после по оном ветру и киши, бабушке су узимале све што је убачено као мамац. Користио сам само пва за примаму. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Od juce ujutro pecam na jezeru. Za sada pet riba. Dve oko 5kg dve oko 10-11kg i jedan lepi divljak od 18.5kg. Sva su desavanja od prosle noci i jutra. Veceras jos uvek nista. Ali rano je jos, nadam se da ce posle ponoci opet neki delkim da zasvira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Gde je voda!?kao da pecas na nekom kanalu!?Mnogo mala voda,kažu nikad u istoriji nije bila tako mala voda Trska napolju skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 Nije samo u Conoplji voda mala i na okolnim jezerima je situacija ista.Nadamo se da ce nadolazeca zima imati dovoljno padavina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Na jezeru je u poslednjih mesec i nesto dana dva puta oboren rekord. Prvo sa oko 28kg i prekljuce sa 29kg. Rec je o istoj ribi koja se skoro svake godine uhvati u ovo doba, nekad i vise puta. Veliki golac kojem fali deo skrznog poklopca. Riba je vec nekoliko puta bila rekord. Lepo je videti da raste kao iz vode 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Kristijane daj neki izvestaj sa tvog pecanja ako te ne mrzi. Ja cu pecati drugu polovinu oktobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 nemam baš puno toga da napišem jer sam pecao samo dve noći. Prvo veče kao što sam napisao već imao sam 5 riba a drugo veče dve. Preko dana nije bilo nikakvih dešavanja osim jednog manjeg šarana. Ali to je za Čonoplju skoro pravilo, da riba ide po noći a da se danju kampuje i ispijaju kafe, čajevi, rakije i piva Kao i uvek u ovo doba godine pecao sam samo na boilu i hranio samo kobrom. Bez spoda, peleta i lupanja. Cverglan se javlja u naletima, ima perioda kada ne dira i po nekoliko sati. Što se voda više hladi diraće sve manje i manje. Koristio sam dve varijante Odiseja, prvu klasicnu i drugu u kombinaciji sa voćnom aromom, Imao sam ribe i na jedno i na drugo. I ja planiram sredinom novembra ponovo jedno pecanje i nadam se da ću uspeti da vežem bar 3-4 noći ali tada već dolazi vreme za zimske mamce i taktike, moje omiljeno vreme za pecanje i jedva čekam. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Hvala puno na izvestaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Sutra popodne prozivka sarana na Conoplji. Molim najstarije stanovnike da se odazovu pozivu! Zadnja dva tri dana niko nije video sarana na jezeru,sutra idem i ja da gledam u vodu! hahahhahaa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 U poslednjih desetak dana nije baš sjajna situacija. Hrani se ko u sred leta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 https://s1.postimg.org/8h1mnlj7pr/IMG_0168.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Da napisem i ja koju,kampanja od Cetrvtka popodne do Nedelje pre podne. Pecao kod kamp kucice na mestu na kom sam proveo najvise dana na jezeru,rezultat jedan aran 2-3kg i jedno spadanje ribe. Definitivno sam promasio termin,voda je bila bas hladna a ljudi na obali kao u prici,za sve ove god koliko pecam nikada vise sarandzija nije bilo na jezeru, i vecina hrani kao da je Avgust mesec i temp vode 27 stepeni.Ustvari jos jednom sam dokazao da ja ne znam da pecam po lepom i suncanom vremenu!!! :rofl: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Ja sam odlozio zasad Conoplju jer me zeza malo paljenje na kolima pa nisam hteo tako daleko da idem dok to ne sredim. Mozda ipak odem krajem meseca. Umesto nje bio malo na Miki, ipak mi je blizu pa iako ne upali auto snasao bi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan_Kula Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 U ponedeljak i utorak sam pecao na jezeru na zadnjem mestu u trsci ili invalidima kako ga zovu, prvo vece sam pecao na drugoj ivici kanala sa sva tri stapa na hranilistu i oko njega i prosao bez bipa.drugo vece kobram 4-5 saka boili na ivicu kanala ali ovo vece sa dva stapa na kanalu a treci indijanac bacam preko pod zadnji ponton u plicak gde po ovom niskom vodostaju ima od 0,5 do max 1m dubine.Oko 19.30 dobijam prvi udarac na indijanca i golac od 14,5kg je napolju,skidam glavu meredova i ribu stavljam na dusek kad odma drugi udarac ovaj na kanalu,dobro sam se namucio da vratim glavu na meredov izkontriram i izvadim ribu ovaj je tezio 9kg, tako da imam odjednom dva sarana jednog na duseku drugog u meredovu haha cirkus zivi. Posle ovako ranih udaraca ocekivao sam zestoko vece ali se nista nije desilo do jutarnjih casova, u 4h se cuje baza istrcavam iz satora i kontriram ali kasno saran je uspeo da ispljune mamac. U 6.30 opet me budi baza opet indijanac i saran od 6kg je napolju, zabacujem na isto mesto kad nije proslo ni deset minuta hanger se zabija u signalizator i vadim sarana od 11kg opet na indijanca, sledi slikanje i zasluzena kafa./forum/uploads/imgs/pre_1508530081__1833.jpg][/url]URL]/pre_1508530559__1838.jpg][/url] 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Odlicna reportaza i prelepe ribe,svaka cast! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Svaka cast Slobo. Odlicno pecanje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Evo par fotki jezera po ovom nezapamceno niskom vodostaju. Granje koje se po normalnom vodostaju nevidi Ni ovo se nevidi,milioni sitnih skoljki zalepljenih na trsci koja bude na oko metar dubine. Ovako izgleda po niskom vodostaju A ovako po normalnom i sad mi je jasni zasto sam odavde izvukao samo 2-3 ribe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts