Jump to content

Jezero Čonoplja

Recommended Posts

Rekoh ja da nema predaje..Kristijane organizuj mu grejalicu ako mozes, plinsku bocu ima...

Kiza-Bg said:
  kristijansombor said:
Znaci peca Billy jos?! oticu onda sutra do njega da vidim jel ziv! mozda i odpecam malo sa njim

ponesi mu

1.grejalicu

2.zadnji branik

3.dva fara za juga

:lol: :lol: :lol:

:angry-banghead:

:Upravo me probudio dramatichan SMS : 23.00,12,200 i oko 5 kg sva tri shtapa van vode,mokar do gole koze.

Kad se rasanim pogledacu ko mi je poslao taj SMS. :D :D :whistle:

Vojkan said:
Cuo sam s Bilijem oko podne i ubedio ga da ne odustaje...btw, auto je slupao usput u Sirigu, (nije strasno), odvezao se do conoplje i predao suraku auto da otera kod majstora, u toku noci odrali ga lokalni lopovi u SO, skinuli mu farove s jugica...jbmte sreco!!!

E zato mora da se desi nesto.. :banana-dance:

Pre mesec dana kada je bio u SO lokalni lopovi su mu provalili auto i iz istog otuđili torbu u kome je bio ribolovački pribor i još neke sitnice. :angry-banghead: :angry-banghead:

Kao što je i rečeno u prethodnim postovima Goran je do ovih riba krvavo došao i definitivno zaslužuje ribu svog života :violin:

Samo napred Gogi.

Sada sam se čuo sa Goranom imao je jutros šarana 23 kg. baterija u tel mu je prazna,pa neznam detalje javiće se ako uspe da napuni telefon.

Bravo za Gorana. :clap: :clap: :clap:

Bacid said:
Po svemu sudeci ovo je novi rekord jezera :banana-gotpics:

Razgovor je bio vrlo brz i kratak nadam se da sam dobro razumeo kilažu. Definitivno da je riba preko 20 kg.

info od DJU SPIDERA

Gorantos u opakoj seriji od jutros,ima 6-7 komada

Peca na Vinkovom mestu,osim tog rekorda jezera od 23,ima i po jos nekog malog od 15 :doh:

Sve je uslikao ribocuvar,cekamo slike popodne :!: :banana-gotpics: :banana-gotpics:

Cekamo fotke a u medjuvremenu Goran nastavlja punim gasom, trenutno se susi u cuvarskoj kucici, kaze da je vetar katastrofa, sam je na jezeru preko 30 sati, samo se cuvari smenjuju..da je bar deda Vinko tu...

:violin: