nebojsa1 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Masala!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Cestitam Cutura majstore,pa nek sad neko kaze daje tebi lako kad Lovis iz camca sa vip mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 Hvala na cestikama ovo mi je bio slag na tortu jer po snegu pecati sarana za mene ima posebnu draz.Sto se prilaza jezeru tice bez problema se moze doci jer je asvalt ,sam teren je manje vise slican mada bih ja dao prednost delu odmah kod brane zbog dubine vode.Uglavnom sredinom jezera prolazi stari kanal od kog je jezero i postalo.Pecanje na kukuruz ne praktikujem pa ne mogu ni da delim savete ,licno pravim sada malo blaze mesne boile sa vise topivih komponenti tipa mlecnog proteina i predigesta.Sto se aroma tice nisam neki ljubitelj istih pa ni ne zelim nikom po tom pitanju davati savete jer su misljenja oprecna.Riba radi od dana do dana bude ulova ali bude i kao da je u bunaru ja najvise volim kad duva vetar pa makar i jak ali neke definicije bas i nema .Sad je bolje po manje a kvalitenije hraniti mislim da to znaju skoro svi mada se zna i terpan pojaviti da ojadi boile .To je odprilike neka slika sadasnjeg stanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 (edited) Hvala na cestikama ovo mi je bio slag na tortu jer po snegu pecati sarana za mene ima posebnu draz.Sto se prilaza jezeru tice bez problema se moze doci jer je asvalt ,sam teren je manje vise slican mada bih ja dao prednost delu odmah kod brane zbog dubine vode.Uglavnom sredinom jezera prolazi stari kanal od kog je jezero i postalo.Pecanje na kukuruz ne praktikujem pa ne mogu ni da delim savete ,licno pravim sada malo blaze mesne boile sa vise topivih komponenti tipa mlecnog proteina i predigesta.Sto se aroma tice nisam neki ljubitelj istih pa ni ne zelim nikom po tom pitanju davati savete jer su misljenja oprecna.Riba radi od dana do dana bude ulova ali bude i kao da je u bunaru ja najvise volim kad duva vetar pa makar i jak ali neke definicije bas i nema .Sad je bolje po manje a kvalitenije hraniti mislim da to znaju skoro svi mada se zna i terpan pojaviti da ojadi boile .To je odprilike neka slika sadasnjeg stanja. Hvala prijatelju mislim da ce mo se Dragan i ja uputiti u četvrtak rano put vas pa boze dravlja da se i lično upoznamo Edited November 26, 2013 by milivoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Bravo, svaka cast. Treba imati volje po ovom vremenu izadji na vodu i cekati da riba pronadje namjenjeno joj! Ne moze to svako.Bistroooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 (edited) Hvala Pored porodice pecanje mi je smisao i način života .Pecanje šarana je za mene kao da hodam ponovo Edited November 26, 2013 by milivoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Čonopljanski Rod Hutchinson večeras ponovo u akciji čime je po ko zna koji put dokazao da je sigurno jedan od najboljih srpskih lovaca na velike šarane i da je čonopljansko jezero jedna od najboljih polu divljih voda za zimsko pecanje. Imao je malu nezgodu pa ima nedostatak garderobe na sebi ali srećom sve se dobro završilo po njega!!! http://img713.imageshack.us/img713/1337/ppd1.jpg 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 (edited) Brate svaka ti čast alal ti vera ako bog da 80 % smo ujutro na jezeru moj brat i ja Edited November 27, 2013 by milivoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Evo i mojih nekoliko lepotana od ovih dana. NIsu baš kao ovi Čuturini ali u ovo doba godine svaki bip je bogom dan!!! Nadam se da će i mene pogledati Fortuna pa da se ove zime okitim bar jednim debeljuškastim http://img36.imageshack.us/img36/1808/zwza.jpg http://img36.imageshack.us/img36/4699/jixh.jpg http://img35.imageshack.us/img35/2167/yxt0.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Kristijane reci mi od koliko sati ujutro je dozvoljen ribolov na jezeru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 druze mozes da dodjes kad god hoces, cuvar ti je uvek tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Hvala za ifo brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Slika u gacama po snegu je za MEDALJU!!Svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Kristijane, bravo matori svaka cast. Veliki respekt od mene za obojicu. Zimi peca samo onaj ko istinski VOLI ribolov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RodHutchinson Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Gos'n Čutura... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Danas nisam otišao na jezero čonoplja jer mi se raspala guma na mojim kolicima. Pa sada čekam gospon majstora da se probudi pa da dodje po točak i montira gumu jer nemogu da mrdnem nigdE Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Zasto ste obrisali post Roda Hutchinsona? Šta ako je čovek upravu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Zasto ste obrisali post Roda Hutchinsona? Šta ako je čovek upravu?Ja sam obrisao post zato sto znam da nije upravu! U zadnjih 5 god na Čonoplji sam proveo bar 100 dana i znam kako funkcionise jezero i ljudi. Daleko od toga da nemam nekih zamerki na rad jezera ali je o tome dosta pisano. I nedam da se blati jedno od najboljih jezera u Srbiji!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEMANJA Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Svaka cast. Bas lepa riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 To je pravo pecanje, svaka cast cutura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 pa ako je pisano neka se napise jos nesto ako nevalja!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 pa ako je pisano neka se napise jos nesto ako nevalja!!!!!!Naravno da moze da se pise i treba, ali samo ono sto je istina i sto se ne kosi sa pravilima foruma o ponasanju tj vredjanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Cujem da je na Conoplji pored dosta manjih upecan i saran od 19kg! Cutura da li je informacija tacna??Ja za 15 dana dolazim na redovnu prolecnu prozivku sarana na dobro poznatoj lokaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Cujem da je na Conoplji pored dosta manjih upecan i saran od 19kg! Cutura da li je informacija tacna??Ja za 15 dana dolazim na redovnu prolecnu prozivku sarana na dobro poznatoj lokaciji. http://www.dodaj.rs/t/S/Zp/3KPDtv9o/dscn0411.jpgInformacija tacna ,bilo je i manjih sarana od 16,14,12,10kg i naravno dosta malih sarana tipa 1kg do 3kg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 http://www.dodaj.rs/t/S/Zp/3KPDtv9o/dscn0411.jpgInformacija tacna ,bilo je i manjih sarana od 16,14,12,10kg i naravno dosta malih sarana tipa 1kg do 3kg.Extra,i lokacija na kojoj je upecan je dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts