nebojsa1 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 A to si bio ti?Nikad te nebi' pozn'o… dok te ne upoznam! Imao sam ideju da se zaletim jedan dan, cisto da mi doope vidi put, al' mi se nesto ne dade?!Tek sad mi je jos zalije!!! Sto se Neretve, Kozare i ostalih slicnih geografskih pojmova tice, mozemo to i u Bgdu malo da pretresemo?!Naravno, uz tu "vulkanovacu", sta god to bilo!Samo da Billy pronadje put do kuce! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 Saran od juce 24.00kghttp://www.dodaj.rs/t/3b/a8/3nUTMPhk/dscn0523.jpg 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 to Redžo careeeee!!!p.s. ubiće te Saša Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Ima onih koji znaju i nas sto volimo.Redzo svaka cast,lepa debela riba.Ja standardno jednog od 11kgPecam po meri coveka hahaha 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 A ti Druze Stari ne znas sta si propustio.a sto se Vulkanovace tice ona je endemska vrsta i neuspeva van Backe! hahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Ima onih koji znaju i nas sto volimo. A ti Druze Stari ne znas sta si propustio.a sto se Vulkanovace tice ona je endemska vrsta i neuspeva van Backe! hahaha Ne znam, al' mislim da mogu da pretpostavim?!Ako je tako sa "vulkanovacom", onda cemo morati neku moju da potegnemo?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Saran od juce 24.00kghttp://www.dodaj.rs/t/3b/a8/3nUTMPhk/dscn0523.jpgOva Chonoplja izgleda najbolja voda u Srbiji!!!! Svaka cast za ulov! Bistroooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
radivoje Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 najbolja voda,!!!!al i jedan od najboljih sarandzija,...na ovakvoj vodi,ovakvu ribu uhvatiti je stvarno umece,....bravo dragane jabuko moja!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 druze stari,kaze ti Goran sledece:citiram"rakija vulkanovaca je pravljena po receptu starog kunG fu majstora,i receptura se prenosi sa koleno na koleno. Pakuje se u malu ambalazu po mogucstvu 200ml jer veca kolicina ubiva na mrtvo. i kaze da ako se i dalje budes raspitivao za vulkanovacu,nije iskljuceno da te likvidira odred nindzi. I da ce mozda da ti se posreci da jednom probas vulkanovacu ali to samo za puna meseca sme da se proba i to iskljucivo iz sto manje flasice" To ti porucuje bili iz krajeva u kojima uspeva vulkanovaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Tako je brate Vlajko, kun sa velukim G. To je posebna grana klasicnog kun fua! zamolio bih moderatore da ovu ozniljmu raspravu presele u Razno pod temu Vulkanovaca. Da nekvarimo temu i Redzin lep ulov Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 i kaze da ako se i dalje budes raspitivao za vulkanovacu,nije iskljuceno da te likvidira odred nindzi. https://www.youtube.com/watch?v=ZEeUitEhonQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 J.b.la vas "vulkanovaca", neka vam je! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 to se pije u jako malim dozama 200ml na 3 coveka,ali nacicemo neku sljivu da se napijemo ko ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallas89 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Saran od juce 24.00kghttp://www.dodaj.rs/t/3b/a8/3nUTMPhk/dscn0523.jpg Svaka cast majstoreee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 @vladaBG Jbte, to koncetrovanije od sone kiseline???A ja mislio da se Pinosilvestre i slicne "vulkanovace" piju samo u JNA?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Saran od juce 24.00kghttp://www.dodaj.rs/t/3b/a8/3nUTMPhk/dscn0523.jpgTooooo Majstooreeeeeeee Svaka ti dala Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Lepo ja kazem ima ko zna i mi koji volimo.Danas Niko na 30m od mene mazne sarana 19.800. A ja skromnih 12kg. Niko majstore svaka cast. Ocekujemo slike. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Vlajkooo jos nocas cekam jubilarnog 20.sarana a ujutru nazad u civilizaciju! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 ma ne vracaj se lepse je tu nego u civilizaciji brate moj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 U pravu je covek!Sta ces ovde?Mislim u civilizaciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 ma ne vracaj se lepse je tu nego u civilizaciji brate moj... U pravu je covek!Sta ces ovde?Mislim u civilizaciji...Jbg sto niste ranije rekli da se nevracam Upecao sam i 20. sarana 12kg, i juce ujutru zavrsio najduzu kampanju u svom pecaroskom stazu.Punih13 dana! Kad sve saberem zadovoljan sam ulovom, kako je vreme bilo promenjivo (jedan dan kisa drugi dan 25stepeni) moglo je da bude i mnogo manje. Koliko sam se trudio dobro sam prosao pogotovo u periodu dok je brat Vlajko bio na jezeru 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 VelkoM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 znaci taj brat Vlajko te omeo u pecanju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Jbg sto niste ranije rekli da se nevracam Upecao sam i 20. sarana 12kg, i juce ujutru zavrsio najduzu kampanju u svom pecaroskom stazu.Punih13 dana! Kad sve saberem zadovoljan sam ulovom, kako je vreme bilo promenjivo (jedan dan kisa drugi dan 25stepeni) moglo je da bude i mnogo manje. Koliko sam se trudio dobro sam prosao pogotovo u periodu dok je brat Vlajko bio na jezeru Cestitke na svemu!Bas si uzivao...Jedino sto te taj "brat Vlajko" malo omeo, al' sta da se radi?Ne moze bas sve idealno da bude!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 znaci taj brat Vlajko te omeo u pecanju??Ne ne nikako! Moj brat Vlajko-Zmago je uz Vulkanovacu podigao kampanju na visi nivo .Jedna od boljih kampanja u zivotu, bilo je :rofl: i i i i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts