cutura_conoplja Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Da je bilo extremno vala bilo je ,poceli smo pecanje po nenormalnom vetru pa je poceo sneg koji se pretvorio u mecavu.Oko tri ujutro se izvedrilo i bilo hladno kao u zamrzivacu, na jednom signalizatoru baterija odma crkla i jednoj masinici zaledio baitraner tj.nije hteo da se vrati u normalan polozaj.Ali sve u svemu jedno lepo iskustvo jer kako je rekla jedna legenda saranskog ribolova Toma Popovic pecanje sarana "kad mu vreme nije".Pozdrav i hvala svima na podrsci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 :bow: :bow: :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dr Raša Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Bravo Majstori!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 http://www.conopljanews.net/jezero.html# Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 :clapping: :clapping: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 http://conopljanskojezero.com/ Novi sajt tek poceo sa radom,bice dosta informacija o jezeru i dozvolama.360° pogled sa Jezera veoma interesantna fotografija vredi pogledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Fotka je vrh, pogled kao da si na jezeru prelepo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni90 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Od prijatelja sam dobio slike puta koji vodi do jezera, unistili su ga kamioni koji su nosili repu. http://i52.tinypic.com/msisua.jpg http://i55.tinypic.com/2myuf7m.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Od prijatelja sam dobio slike puta koji vodi do jezera, unistili su ga kamioni koji su nosili repu. http://i52.tinypic.com/msisua.jpg http://i55.tinypic.com/2myuf7m.jpgJBT gde je asvalt? Izgleda da ima pola metra blata preko asvalta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Jel moguce da je to taj asfaltni put? Ne mogu da verujem da sam tu prolazio!!! Zalosno stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Pa kakav je to asvalt da ga unishte kamioni i to toliko brzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Napravljen za automobile i traktore a ne za slepere od 35t, inace put je bio extra uradjen jos uvek neverujem da je to to :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Stoka upropasti sve pa i put,nishta chudno za ovu zemlju u kojoj je anarhija na vlasti.U kulturnim sredinama kada izlaze sa njive moraju da operu blato sa tochkova a ne da blatnjave put a kamo li da voze blatnjavi putem koji nije predvidjen za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Conopljanciii jel se desava sta na jezeru? Da li je sarko poceo da grize? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Conopljanciii jel se desava sta na jezeru? Da li je sarko poceo da grize? A ti kao ne znas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 A ti kao ne znas Ma znam ali necu da ti kazem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Conopljanciii jel se desava sta na jezeru? Da li je sarko poceo da grize?http://img831.imageshack.us/img831/1614/dscf1990t.jpg Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Lepo, slikovito, majstorski Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Lep pocetak Cutura!Znac poceo je saran da se javlja,STIZEEEEMMMM :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Samo shto je slika 25.05.2010 godine al opet je lepooooooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanaskocarp Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 lepooooooooooooo....... :clapping: :clapping: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 Samo shto je slika 25.05.2010 godine al opet je lepoooooooooooooooStvarno baratas informacijama BRAVO.Saran ulovljen 06.04.2011 godine i to mi je osmi saran ove godine tako da budes potpuno obavesten.Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 U tebe nesumnjam ni da je prvi ni zadnji ali svaki digitalac ostavlja trag koji se prati.slikano je fuji aparatom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 U tebe nesumnjam ni da je prvi ni zadnji ali svaki digitalac ostavlja trag koji se prati.slikano je fuji aparatomJane druze slikano je sa aparatom sa jezera koji nema podesen ni datum ni vreme a sad dolazim u situciju da me nazivas lazovom i da se moram pravdati .A to sto si ti skinuo sliku i na propertisu pogledao neznaci da je tako ako datum i vreme nisu podeseni na aparatu od kad je kupljen ili mozda gresim.Puno pozdrava i poslacu ti na pp broj cuvara pa njega pitaj kad je riba ulovljena i molim te nemoj takve dezinformacije ubuduce da iznosis a da nisi malo bolje proverio.Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Jane druze slikano je sa aparatom sa jezera koji nema podesen ni datum ni vreme a sad dolazim u situciju da me nazivas lazovom i da se moram pravdati .A to sto si ti skinuo sliku i na propertisu pogledao neznaci da je tako ako datum i vreme nisu podeseni na aparatu od kad je kupljen ili mozda gresim.Puno pozdrava i poslacu ti na pp broj cuvara pa njega pitaj kad je riba ulovljena i molim te nemoj takve dezinformacije ubuduce da iznosis a da nisi malo bolje proverio.Pozdrav. Jos da dodam prosle godine 25.05 sam bio na Kipru a sa Kipra dosao 01.06 i u autobusu dok sam bio negde oko N.Sada cuvar mi javio da je Goran ulovio sarana preko 23kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts