vladaBG Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 aj pa da uvatis najveceg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni90 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Zar nisi rekao da vise neces dolaziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Poslednje pripreme su pri kraju sutra pravac Conoplja. Samo jos da se neostvari vremenska prognoza koja je za mene uzasna!Suncano vruce i bez vetra http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-sombor/eta2/11/1935677/1/meteogram Bistro ti bilo!!! A za vreme ne brini, promenice se... Bice kise i vetra, kao sto si i navikao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Bata Vlajkooooooo :yahoo:http://s3.postimg.org/or8ialbcj/IMG_0155.jpg http://s22.postimg.org/qie46jvox/IMG_0156.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Lepo aranziran sto, nema se sta prigovoriti...Nego, jesi li ovaj desni stap iskrivio "radi uroka", ili si se vec predozirao, pa ti otezale ruke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Lepo aranziran sto, nema se sta prigovoriti...Nego, jesi li ovaj desni stap iskrivio "radi uroka", ili si se vec predozirao, pa ti otezale ruke?Nisam imao libeliu,a i ti druze stari sve vidis, Zazmuri na jedno oko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 promena vremena na vidiku http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-sombor/eta2/11/1935677/1/meteogram Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 ala uzivas....svaka castnemoj da se menja vreme bas u petak,ne prizivaj kisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Dobro bata Vjako nece kisa u Petak nego u Sredu. Jos cekam upis,cverglan svrasava kad vidi boilu. Jedina dobra stvar sto vise nije onako mirno ima malo vetra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Udipuj mu tu boilu u ljutu papriku, nek' se zaljuti malo, mozda odustane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 0 BODOVA! Sada krece izmisljanje tople vode i isprobavanje svega sto znam ( a ne znam mnogo).http://www.youtube.com/watch?v=47fDy83nTr8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Znas kako?!Uvek moze da se upotrebi onaj glupi komentar koji prati takve situacije:"Ma bitno je da si pored vode..." 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 u pravu si druze starima vazno da sam pored vodema dosao sam da odmorim mozakma dosao sam da se naspavamma jebe mi se da li ce da jede ili nece,ja ovde uzivamma bas me briga dosao sam da pecem rostiljma jbg lose mestoma jbg vetar duva nabija ribu u sedmicuma jbg noije mi riba u boxu ma jbg zatvorio me komsijama bio juce zemljtres u Japanuma jbg okrenula se vodama jbg lego mi som na mestoma jbt ne znam sta je kupa mi se riba na mestu a nece da uzme,ne znam sta je ali nesto jeste 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Hahaha car si!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 0 BODOVA! Sada krece izmisljanje tople vode i isprobavanje svega sto znam ( a ne znam mnogo).http://www.youtube.com/watch?v=47fDy83nTr8 sedi tu i uzivaj,kladim se da bi 80% ljudi sa foruma (tu i ja spadam) se menajlo sa tobom na keca.... samo da ne mora da sede kuci,u kancelariji,kolima.... pa makar ne uhvatili ni baburu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 kolega prešaltaj se na soma. hebeš šarane promena vremena koja je najavljena za preksutra dosta pogoduje aktivnosti soma Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Do danas se nisam nesto potresao uzivao sam u lepom vremenu ( 14.10 ja u sorcu i majici)ali danas vec me polako hvata nervoza.Ali da ponovim http://www.youtube.com/watch?v=47fDy83nTr8Poceo vetar i mrsti se vreme stize moje vreme za pecanje!P.S Ja izgleda znam da pecam samo po kisi! hahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Iskopah jednog oko 7kg i jedan propusten ran. idemo dalje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Bravo Billy!To je to, sad moses i da se pakujes polako... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Bravo Billy!To je to, sad moses i da se pakujes polako...Tako je druze stari,sto se mene tice ja sam ribu upecao!Jbt juce popodne u sorcu i u majici danas u termo odelu,ovo nije normalno. Kisa u intervalima ceo dan pada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 sad ce riba macane dolazi tvojih 5 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 sad ce riba macane dolazi tvojih 5 minIzgleda da im kasni sat!Daci im sansu za popravni jos nocas i sledecu noc. Izgleda da sam negde pogresio samo ne znam gde!Sarana nema ali zato miseva koliko hoces,ovo jos u zivotu nisam video,bukvakno setaju po meni! Mozda su im zenke u deficitu pa su zastranili. Sad ocekujem komentare ( Nebojsa Shiki Brat Vlajko da vas cujem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Sad ocekujem komentare ( Nebojsa Shiki Brat Vlajko da vas cujem ) Sto ja prvi?!Doduse, motalo mi se po glavi da spomenem onog bezzubog macka od prosle godine, al' necu ja prvi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Totalni fijasko,nocas jedno spadanje pred meredovom,lepa riba desetak kg i jedan mali od 1kg. Jos narednu noc imaju sansu da se iskupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Sto ja prvi?!Doduse, motalo mi se po glavi da spomenem onog bezzubog macka od prosle godine, al' necu ja prvi... Ti si najstariji i najmastovitiji hahahahhahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts