PredragUE Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Nece da jede..... a jela juce... Nikako da dodjem juce... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 U Subotu zavrsena i ova kampanja, suma sumaru bilo je lose. Za 7 dana imao sam 6 udaraca od toga sam 3 ribe izvukao ( jedan mali,jedan oko 6-7 i jedan 10-12kg) dva spadanja i jedan presecen shok na skoljku verovatno. Sva riba je slabo radila na jezeru sem Cverglana. Malo me je zeznulo vreme ( bilo je pretoplo) a malo me je zeznula i navika da ribu uvek dobijam na jednom spotu pa sam ostale totalno zanemario. Zeznuo sam i boile,malo sam se zaneo i zahemijao pa je Cverglan svr..vao kad oseti boilu na udici. Sve u svemu vise i je mojih gresaka,ili ti platio sam danak navikama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Nek' si se ti nama vratio ziv i zdrav...Bice bolje sledeci put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukizu Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Pecao neko ove zadnje dve nedelje, bilo rezultata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nocas je oboren rekord jezera,upecan saran 27,300kg! Cutura cestitam!Cekamo fotke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Bravo Cutura majstore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nocas je oboren rekord jezera,upecan saran 27,300kg! Cutura cestitam!Cekamo fotke.jel na "tvom" mestu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 jel na "tvom" mestu??? Nije to moje mesto,nisam ga platio hahahha ali na poziciji gde smo pecali ti i ja u Aprilu. Dosta nas je tu pecalo!Znaci saran nije upecan iz camca! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricba Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Bravo Djuka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 nije djura dzabe predsednik...svaka cast cutura majstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutura_conoplja Posted November 22, 2014 Author Share Posted November 22, 2014 http://s24.postimg.org/51jwjjt2t/image.jpg http://s11.postimg.org/fteq83uc3/image.jpg http://s28.postimg.org/lubzrzcn1/image.jpg http://s22.postimg.org/nu6xiwonl/image.jpg http://s17.postimg.org/6feo1qngf/image.jpg Evo nekoliko slika ove prelepe ribe koja je dosla sinoc oko ponoci na solo boilu spostvene izrade.Bilo je jos sarana ovih dana od 10 kg do 17 kg ali ovaj saran je slag na tortu za ovu sezonu.Ako nekog interesuje mamac solo ( 18mm) boila . udica covert muga br 6, stap Harrison Balista 3.9 i 3.5 libre, masinica shimano long cast i najelon 0.26 sufix Veoma mi je drago sto je ova riba da kazem nepoznata bar nije lovljena zadnje cetri godine tako da daje mnogo vecu draz i neizvesnost za buduci ribolov. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Prelepa riba,svaka cast majstore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukizu Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Svaka cast, prelep golac, a vidim i zilav ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Predivna riba i prelepe slike cestitam na ulovu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 svaka cast...od tebe smo navikli samo na slike sa kapitalcima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Kolika ribaaaaaaa.... svaka cast svaka cast ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Cestitam zemo majstore :clapping: Prelepa riba prelepe fotke sta reci jos osim to majstore Ps...Nemoj da zavaravas ljude kad sam te ja Video dasi pecao iz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Nije Saran ali je svakako zanimljivo,moj prijatelj Sasa sa stukom od 11.500kg,uhvacena danas oko 16hhttp://s18.postimg.org/a6ku3sao5/20141123_152324.jpg 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Nije Saran ali je svakako zanimljivo,moj prijatelj Sasa sa stukom od 11.500kg,uhvacena danas oko 16hhttp://s18.postimg.org/a6ku3sao5/20141123_152324.jpgAu kolika stuka,bravo Sale majstore. Dugo,dugo nisam video ovoliku Stuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radivoje Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 jaoooo sale legendo!!!!svaka cast care!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 A na koju foru saran deluje kao da ima 127 a ne 27 kg, treba mi da znam kad se slikam da namestim ove moje od 2 kg da izgledaju vece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 A na koju foru saran deluje kao da ima 127 a ne 27 kg, treba mi da znam kad se slikam da namestim ove moje od 2 kg da izgledaju vece Moras da uhvatis prvo ribu od 27 kg pa onda se slikaj kako god ti hoces. I nemoj da se se.. po covjekovom ulovu kada je riba extra. To sto je tako slikana i neka je. Covjeku ostaje uspomena na ovaj ulov u vidu slike i nije on na slici maneken nego saran, pa je red da se ljepota i istakne fino. Skidam kapu Cuturi za ovu ribu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Nije lepo reći kolegi da sere javno, a nije to uradio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 A na koju foru saran deluje kao da ima 127 a ne 27 kg, treba mi da znam kad se slikam da namestim ove moje od 2 kg da izgledaju vece Ne vidim potrebu za ovim komentarom! Zbog ovakvih komentara vecina ljudi koji imaju sta pametno da napisu i pokazu na ovom forumu ne zele da pisu jer se uvek nadje neki pametnjakovic koji misli da ima pravo da soli pamet. Covek upecao sarana od 27kg na NE komercijalnoj vodi i tvoj komentar je da je riba nabijena u objektiv kako bi izgledala veca?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladica Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 sad vidoh bravo cutura majstore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts