nele01 Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Krajem prosle godine razbolim se i pocnem da pišam morzeovom azbukom (ucesatlo mokrenje, nocno mokrenje, bol u donjem delu leđa, noge ko ledenice,......) i nakon vađenja krvi, i ultrazvuka konstatuju mi upalu prostate (7 dana o dlekara do lekara). Cele novogosnje i bozicne praznike sam prelezao, (antibiotici citeral 500 mg na svakih 12h, i svasta jos nesto, cajevi uva, brusnica), i sve u svemu to se kao sredi i ja kao izlecen. Odem 15.01. u lov, i posle toga samo sam jednom prosetao do Dunava i opet sve isto, znaci katastrofa, i tu pocnem malo da citam (pun mi q...c lekara i lekova) i naletim na par clanaka o jednoj travi-biljci. Trava se zove: VRBOVICA (SVILOVINA), i ja zaprepascen da mi nijedan lekar, apotekar nije spomenuo tu travu. Uglavnom poceo sam da pijem caj od VRBOVICE (SVILOVINE), i vec posle 2 dana olaksanje, a posle 7 dana nema ustajanja nocu, nema nikakvih bolova,.... Caj u bilo kojoj prodavnici prirodne hrane kosta 100 gr = 88,00 din, (u apoteci oko 100,00 din = 100 gr, smešno), a pije se jedna šolja ujutru na prazan stomak, i jedna šolja caja uvece pre spavanja. Caj se sprema tako što na 2-3 dl vode dodate jednu supenu kašiku VRBOVICE (SVILOVINE), i ostavite da odstoji 10-15 min, pa ga onda procedite i pijete. Caj je blagog oporog ukusa, ja ga pijem bez ikakvih dodataka. Nema potrebe da se pije u vecim kolicinama.Ja Vam svima preporucujem ovaj caj, pogotovo sto nema nikakve propratne nuspojave, i negativne posledice. Ako Vam treba bilo kakava informacija samo se javite. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Nele svaka cast sto si podelio sa nama svoje iskustvo. Verujem da ce mnogima koristiti tvoj savet. Zelim ti brz oporavak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts