Shoga Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Ako je toliko onda smo zavrsili dzak izbrojao sam 16 kg znaci meni ostanu 8 kg pa kad potrosim potrosimHahaha, slabo racunas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 9 meni ali ja racunam mozda u merenju rasipam nesto kao zadnji put mi ispade monster bocica i ode pola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Brate pravi si Pirocanac.....pa ja omlatim 10kg brasna na svake 2 nedelje :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 Uzeo sam dzak i imam deklaraciju tako da kome treba neka se javi na pp nek napise adresu ili na fb ili na mobini i mogu davposaljem brzom postom i na telefonu na viber mogu da posaljem ujedno i deklaraciju. Tu istu sam ka placao 300 gr po istoj ceni kao ovu od 1 kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Uzeo sam dzak i imam deklaraciju tako da kome treba neka se javi na pp nek napise adresu ili na fb ili na mobini i mogu davposaljem brzom postom i na telefonu na viber mogu da posaljem ujedno i deklaraciju. Tu istu sam ka placao 300 gr po istoj ceni kao ovu od 1 kg.Sad hteo da ti dam podatke ali nema opcije za pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 0642772333 pa cu i papire na viber Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Drug ima firmu i snabdeva pekare i mesare sa raznim sojama i aditivima i emulgatorima i samo na dzak to radi i samo na deklaraciji ovako na rec sam nepoverljiv jer trgovci samo da prodaju a ovaj em drug em deklaracija emcovek na tone i tone radi. A meni tek sad pali na pamet da ga pitamTo na džak je u redu, jer na džaku ima deklaracija.Mislio sam na prodavnice zdrave hrane, jer oni nemaju pojma koja je soja, a u 99,9% prodaju obezmascenu.Kad vec imas tog drugara, trazi mu tostovano sojino brasno za emulgovanje TB-200, a imas i sojino brasno za hidriranje.Idealno bi bilo da ides pola-pola, ali to je onda dva džaka.:-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 Vec sam to i uzeo danas i poslao ovim drugarima sa foruma deklaraciju i papir o pregledu a sutra im saljem i brasno i vrh je a u sustini on mi je drug iz detinjstva pa se zato nisam setio tanije . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Cuo sam se sa kolegom Ganicem da vidi kod drugara od kojeg je vec nabavljao odmasceno sojino brasno jel moze da se nabavi nova kolicina. Rekao mi je da moze opet da se uzme na dzak od 25 kg. On bi uzeo 5kg, i ja bih isto 5kg. Ima li jos zainteresovanih da se izdeli ostalih 15kg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Koja je cena po kilu?Uzeo bi ja 5kg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 Koja je cena po kilu?Uzeo bi ja 5kg...nisam pitao od prosle godine bilo oko 210 din kilo . Slikao sam i deklaraciju i sto posto je odmasceno jer znam ranije u prodavnicama zdrave hrane kad sam uzimao supaju mi u papirnim vrecama i sve se umasti ovo je bas suvo i velika razlika je pogotovo za prolecne mixeve. A mislim da se cena nije menjala nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
canecorso Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Ako moze, racunajte i na mene, uzeo bih 5kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 znaci ima nas cetvorica ? i onda ako bi svako po 5 onda jos 5 kg ostaje da se javi jos neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
canecorso Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Da ne bi cekali petog, uzecu ja 10kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 ok reseno samo mi posaljite adrese i kontakte na pp i reseno uzecu sutra pa za vikend upakovati i poslati sv ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Poslato. Inace brasno je bruka, ni cc moore ne bi takvo napravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Ode dzace 25kg ko da ga nije ni bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 31, 2018 Author Share Posted March 31, 2018 Bas tako sale pa dogovore se i raspodele tj ja razmerim i ugusim se dok podelim jer je odmacseno i leti vise nego cement . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 31, 2018 Author Share Posted March 31, 2018 Mada jedan se nije javio ali neka meni nece da se baci Link to comment Share on other sites More sharing options...
canecorso Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Brasno stiglo, vrhunski kvalitet! Pohvale za kolegu Ganica! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 Veliki PLUS za kolegu Ganica zbog ispostovanog dogovora za brasno,malo nesporazuma u pocetku ali na kraju sve super.Pizzz i hvala kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Kolege da li nekom treba ovo sojino brasnoJa i kolega ganic bi uzeli, i ako ima jos nekog pa da se uzme ceo dzakIma 10kg slobodno pa ako nekom treba nek pise ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts