exyucarp Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Da li imate iskustva sa Solar Up & Down IaOMNbs24sI Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Video a nikada probao.Nesto me tu cena odbija.Ja iskljucivo koristim sensas i ne probam vise nista.Toliko sam imao uspeha da kada razmisljam o nekoj hrani za sarana nesto uvek uzmem sensas da ne bih slucajno na vodi popizdeo sto sam uzeo neku drugu...ne sumnjam da je solar odlican ali sam ovo drugo koristio na na dosta voda i NIKADA ME NIJE IZDALA! Mozda da probam solar sa hranilicom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Sam u hranilicu ne može On je namenjen za stickove i da, cena mu je poprilično paprena ali vredi i može se kombinovati i sa drugim hranama. Ja sam ga kombinovao sa crushed tiger nut-om i prelivao Big Shotom. Lepo se pokazao Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasabg Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 probao sam vinter up&down i nisam nesto zadovoljan.nema vulkana hrana se podize i spusta 2,3 puta a to joj je valjda i cilj da spusti ribu iz srednjeg sloja na dno.ali je sve to nekako jadno.nije kao na reklami Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 hahahahah nikad nije kao na reklami al odacu ti tajnu prvo umeshaj malo i bilo koji stick miks da bi dobio tu gustinu kao na filmu,pa malo pelete sitne i pomeshaj samo malo vodompa onda stavi big sht bice isto kao na filmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 ja sam probao i meni je bezveze.Iskreno po meni dzabe bacene pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 ovu hranu je lako na prviti i mnogo je dobra stvar ja sam ovo probao i imao sam lepih rezultata na divljoj vodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts