Kristijan_Sombor Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 a hobotnica, mastilo, ljubičasta boja??? To ništa?! ahahahah 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 U poslednje vreme se sve vise hvali S&O od firme AAbaits. Da li ima neko od kolega da napise poredjenje sa na primer trenutnim DT?Imam citavu bocicu S&O od Aabaits U poredjenju sa DT, malo je "napadnija" aroma tj.smrdljivija ali nema "postojanost" kao DT.Koristio sam je 2 ili 3 sezone i jako lijepo pecao. Cak bolje nego na cuveni Solar.Stavljao sam je 4ml na 8 jaja u kombinaciji sa 2-3 vrste ribljeg brasna i squid ekstraktom od Solara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Sta je skvid ekstra od Solara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Sta je skvid ekstra od Solara?Solar Official secret squid&octopus Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 a hobotnica, mastilo, ljubičasta boja??? To ništa?! ahahahahPa saran prosto obozava ljubicasto ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Doktor saranskog lova Gica kaze, oktopus moze i crven da bude, to ti je ranjena hobotnica koja krvari, saran ga tad vija jos jace,vise, bolje u nameri da ga utepa. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan4445 Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 U svako doba,apsolutnoJa mislim da je skroz letnja aroma PH cini8 mi se 10.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Ja mislim da je skroz letnja aroma PH cini8 mi se 10.4Ne razumem šta znaci ovo PH cini8 mi se 10.4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Jel uporedjivao neko dt aromu novijeg datuma u ovoj novijoj ambalazi valjkastog oblika sa starom dt aromom u pljosnatim bocicama ? Ja jos imam starih zaliha i neznam kakve su ove nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Jel uporedjivao neko dt aromu novijeg datuma u ovoj novijoj ambalazi valjkastog oblika sa starom dt aromom u pljosnatim bocicama ? Ja jos imam starih zaliha i neznam kakve su ove noveslabije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 slabijeznaci da stiskam tj stedim ovo sto imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Postavio sam pitanje al nikada niko nije odgovorio Jel koristio ko MG aromu o&s? Ja sam je kupio al nisam jos rolao samo znam da ubitacno smrdi, kazem vam prodavac mi tvrdi da im to dolazi iz fabrike stare sbs-a iz Engleske a Mesaros samo prepakuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Dobra tema Kris Da je potvrdim jednom fotkom ovog od 31.4kg.Kada koristim S&O, koristim Solarov. Uvek u kombinaciji, ali nikada sa nekom voćnom. Ili je u kombinaciji sa nekom "pitomijom" mesnom, ili sa nekom mlečnom.Ovaj teškaš na slici, upecan je na jednu takvu komabinaciju S&O + Mlečna.Miks je home made. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 po meni je solar neprikosnoven za oktopus , radio sam sa svim mogucim firmama ali ipak mi je solar najbolje jede na solarovom oktopus mixu sa oficial secret praskom i skvid brasno od sampiona tj firme BF baits Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan4445 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Ne razumem šta znaci ovo PH cini8 mi se 10.4Lose sam napisao,a htedoh reci da svaka aroma ima svoj PH faktor i da se toga treba kolko tolko drzati...Sqvid solarov je odlicna(po meni neprikosnovena) aroma ali(po meni) nikako nije idealna za prolece ali je za toplije dana fantasticna..\Tako npr Ananas odlican za prolece a u leto dosta slabo radi,ne kazem da ne peca ali je to skromnije....Na to sam mislio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Solarov Octopus jede uvjek po meni, to je moje iskustvo!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan4445 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Svako ima neka druga iskustva, ja na osnovu svojih i spremam mamce ako jede uvek onda nema problema,smo ga cepaj:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Da obnovim temu malo . Kakva je sbs oktopus aroma ? Jel koristi neko i kakva je u odnosu na druge ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draza Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 SBS aroma Octopusa jedna od najboljih trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 sbs aroma nikad nije bila najbolja pa ni sada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros95 Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 Meni se najbolje pokazao DT Squid & Octopus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daka88 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Ja kupio danas u NS Solar S&O, na bocici nema koliko je dozirsnje???..... Koliko stavljate ml na 1kg mix-a ili koliko ml na koliko jaja stavljate. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salko01 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Mislim da ide do 5ml na kg smjese koliko me sjecanje sluzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draza Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Ide od 2 do 10ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Licno meni optimalna doza koja se pokazala kao uspjesna je 6-7 ml / 1 kg miksa, pricam o Solarovom O&S !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts