Milan^ Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Planiram da kupim rod pod za 3 stapa pa mi treba pomoc,predlozite mi neki dobar,kvalitetan do 60-70e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Grizzly pod toplo preporucujem. Cvrst je, jak, stabilan i pokriva gotovo sve situacije. Mana - malo probija tvoj budzet, cena mu je oko 13000 u formaxu mada oni imaju razne popuste pa mozda bude i jeftiniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 Pogledao sam,extra je,ali trenutno nemam para za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Ako mozes nadji negde polovan prologic sky pod,pokriva sve terene,stabilan.. koristim ga vec trecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 Pogledao sam,ali ne bih hteo nista polovno.Svideo mi se C line steady pod za 3 stapa,sad je na snizenju u carpologiji pa ako neko ima nek malo napise o njemu kakav je itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 ja uzeo prologic sky pod polovan pre 2godine , prezadovoljan sam , brzo se rasklapa i sklapa , lagan a stabilan potpuno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Ja isto imam Prologic Sky Pod i prezadovoljan sam, pokriva sve situacije na vodi i preporucio bih ti njega. C line Steady je koristio drugar i nece ti se svideti jer je mali, ogranicen si na par pozicija i brzo se izgrebu sipkice od buzz barova jer ih prilikom rasklapanja i sklapanja stavljas i vadis u nosace i vrlo brzo ce izgledati kao polovan. Drugar ga je zbog toga i prodao i uzeo Grizzly-ja. Mozda pre da pogledas C line High pod, on ti se uklapa u budzet i veci je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Pogledao sam,ali ne bih hteo nista polovno.Svideo mi se C line steady pod za 3 stapa,sad je na snizenju u carpologiji pa ako neko ima nek malo napise o njemu kakav je itd Jbg za te pare koje si naveo tesko da ces da nadjes nesto funkcionalno a da je dobro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Verovatno cu sacekati pa doplatiti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 Pozdrav,kupujem novi pribor pa dosao red i na rod pod,dvoumim se izmedju Grizzly pod-a i Prologic Sky Pod-a,svaka pomoc mi je dobrodosla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Sinoc sam bio na pecanju sa drugarom (ispisacu post o tome kad dodjem sa posla) on ima prologic sky ,a ja grizlija. Na stapovima koji su stajali na prologicu,dosle sve ribe pa ti vidi koji ces kupiti salim se malo. Ja imam grizlija,taj sam zeleo,kupio i skroz sam zadovoljan. U nekim predhodnim postovima sam i argumentovao sto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 Hvala na izdvojenom vremenu deki,gledao sam na youtube oba su stabilna i vidim pokrivaju dosta situacija pa sam u razmisljanju koji bih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Sinoc sam bio na pecanju sa drugarom (ispisacu post o tome kad dodjem sa posla) on ima prologic sky ,a ja grizlija. Na stapovima koji su stajali na prologicu,dosle sve ribe pa ti vidi koji ces kupiti salim se malo. Ja imam grizlija,taj sam zeleo,kupio i skroz sam zadovoljan. U nekim predhodnim postovima sam i argumentovao sto.ja mislim da je rod pod bio presudan tu, a taj decko je imao srece sto je uopste i izvadio nesto, s obzirom da nije mogao iz vrece da izadje i da otkopca sator p.s. sky pod takodje pokriva sve situacije i stabilniji je od grizlija, moj glas za sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Pozdrav,kupujem novi pribor pa dosao red i na rod pod,dvoumim se izmedju Grizzly pod-a i Prologic Sky Pod-a,svaka pomoc mi je dobrodosla!Odlican izbor za koji god da se odlucis . Ja imam sky i mogu ti reci kao da je zabetoniran kad ga postavis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 22, 2017 Author Share Posted July 22, 2017 Hvala vam svima,pazarim sky stavljam slike kad kupim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts