bambi Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Crni pluta sigurno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Meni su i crni i beli zavrsili na dnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Prvi modeli spomb-a su tonuli ko Titanik , to je kod nove generacije otklonjeno.Bar tako kaze proizvodjac a i probali smo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 To onda znaci da ja i dan danas kupujem stare modele?Malo mi to cudno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Bila je jedna tema u jednom Hrvatskom forumu u vreme kada je spomb izaso kako da se ugradi parce stiropora da ne bi on tonuo.Za ove nove sad siguran sam da ne tonu.Evo moj prijatelj bambi je kupio spomb kod Nas prije 2 godine - taj ne tone 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Meni sad potonuo novi beli na morovicu,isto tako josh jedan na pelagicu tako da to da netonu nije tacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Nije mi namera da nekoga ubedjujem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Ni meni najverovatnije zavisi kad se odkine kako pada u vodu dal se otvori il neotvori dal se upetlja od shocka il shta ja znam vec al kad ga isprobash u plicaku ne tone al kad ti se otkine uvjek potone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Ocigledno da ne svacas razliku , opis za netonuci se odnosi na prazan cpomb ! Koji ce ti to proizvodjc deklarisati da nece pun potonutiPrvi modeli su tonuli i prazni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Zato raketa brale i cepaj.Ni puna ni prazna netone. .Samo neznam kome da se zahvalim shto mi spaso kordinu raketu na morovicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Crni Spomb tone ko sikira,odma a beli Spomb "lebdi" u gornjem sloju vode,tik ispod povrsine pa verovatno zato mnogi misle da potone.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Sto rece Vasil, nema potrebe da se ubedjujemo i svadjamo oko gluposti!Al` meni potonuo i beli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Imao sam i crni i beli i obadva su tonula kada se pokidaju.Sada sam nabavio i mini spomb pa cu da vidim dal i on tone.Po meni korda je korda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavko 95 Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Imao sam i crni i beli i obadva su tonula kada se pokidaju.Sada sam nabavio i mini spomb pa cu da vidim dal i on tone.Po meni korda je korda.ne tone mini spomb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 ne tone mini spomb... Pa kad si pre uspeo da je pokidas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavko 95 Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Pa kad si pre uspeo da je pokidas ma uzas iskidao sam i veliki i mali spomb ali srecom smo pecali osmicu pa smo ih pokupili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 Crni Spomb tone ko sikira,odma a beli Spomb "lebdi" u gornjem sloju vode,tik ispod povrsine pa verovatno zato mnogi misle da potone..Za taj crni neznam,ali za beli se potpuno slazem-lebdi tik iznad povrsine i jako tesko mozes da ga vidis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Ja sam danas otkinuo beli spomb i ostao jedno 5cm ispod povrsine vode izvadio ga posle bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 ne znam za vas, ali ja sam do sad izvukao dve na miki...mislim na spomb... i to sa dna, otvorena, puna mulja, jedva sam je iscupao, tako sam ubedjen da tone i to bas onako kako treba.inace koristim sve kordine rakete i nema greske, pretezno sky winder Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 ne znam za vas, ali ja sam do sad izvukao dve na miki...mislim na spomb... i to sa dna, otvorena, puna mulja, jedva sam je iscupao, tako sam ubedjen da tone i to bas onako kako treba.inace koristim sve kordine rakete i nema greske, pretezno sky winder Sa srecom te sluzile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 i meni potonuo i beli i crni a trecem belom sam prepravio pa sad ne tone Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Kako si ga prepravio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Za taj crni neznam,ali za beli se potpuno slazem-lebdi tik iznad povrsine i jako tesko mozes da ga vidis. :rofl: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 beli mi je lebdeo dok nije potonu, e onda sam kupio jos jedan beli i u zadnjem delu gde su krilca sam stavio mali komad stirodura i saa nema snse da potone vec probano. ako neko nemoze da se snadje kako neka se javi slikacu mu i videce Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovaos Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Slikaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts