dejan zarkov Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Upravo u garazi imam kilogram ubudjalih (ne mnogo(u pocetnom stadijumu)) boili,koje sam zaboravio da spakujem nakon proslog odlaska na vodu. zao mi da bacim i reko' da pitam ostale kolege da li se to moze iskoristiti ? Tj.,da li je neko probao to da radi,da li su se ribe hranile time,da li se uopste hrane time i da li je neko zapazio kontra produktivnost bacajuci u vodu takve boile? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Ja iskreno ne bi rizikovao sa tim da napravis samo kontra efekat, mislim da budjave boile saran ne bi ni pinpuno Al opet mozda grijesim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Ako nisu mnogo pobudjavile samo ih properi u vodi, osusi i prelij ih sa multiminom ili nutraminom. Imao sam takvu situaciju i nije bilo problema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Upravo u garazi imam kilogram ubudjalih (ne mnogo(u pocetnom stadijumu)) boili,koje sam zaboravio da spakujem nakon proslog odlaska na vodu. zao mi da bacim i reko' da pitam ostale kolege da li se to moze iskoristiti ? Tj.,da li je neko probao to da radi,da li su se ribe hranile time,da li se uopste hrane time i da li je neko zapazio kontra produktivnost bacajuci u vodu takve boile? hvalaMozes i da ih bacih u kljucalu vodu na kratko osusis i pecas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Taj beli povrsinski sloj budji skini sa krpom prvo pa onda sve ostalo mada moze da se peca i bez ponovnog tretiranja ako budj nije bas uzela maha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Mozda bi ovi iz Njemacke firme mogli pojasniti jer imaju dosta iskustva sa budjavim boilama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Mozda bi ovi iz Njemacke firme mogli pojasniti jer imaju dosta iskustva sa budjavim boilamahahahah bas im ne das mira Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 Hvala ljudi sto sam naucio nesto novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Ako je samo bela budj, nije ona zelena sto smrdi jako, i ako boile nisu promenile miris i iznutra kad ih otvoris onda opusteno ih samo prokuvaj par sekundi u kljucaloj vodi, dobro osusi i teraj dalje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Kazu da I kulen nije dobar ako na njemu nema budji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts