dju_spider Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Dali ima neko iskustva sa njima? Nabavio sam jedan paket, izuzetno ostra udica, pa mi se svidelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Ne znam nista oko tih udica, al u principu su sve udice pravljene za samo tu namenu, neke se mnogo fale neke kude, sta znam dobre su sve koje izdrze i sa kojima nemamo nekih bitnih problema.Nego sam teo nesto da pitam da ne otvaram novi post, desilo mi se -tup ode stap, dohvatim ga u letu jer sam bio blizu al vraga prazna udica- moja greska ,nedovoljnjo odvrnuta spulna i na kraju tupa udica ko sikira,.,Dal ima efekta ponovo je ostriti, sa belegijom ili shut,u smece. pa nova.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
predrag1 Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Ma naoštri, ne bacajvidiš da je svetska ekonomska kriza, oskudacija itd............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Nemoras udice odmah bacati!Kupi ovaj kamen za ostrenje udica u nekoj ribarskoj trgovini i ostri udice pa nam javi dali se i dalje otkacinju ribe Inace mi se ponekad cini dasu ostrije kad ih ja naostrim http://www.postimage.org/aVjFAH0.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Nemoras udice odmah bacati!Kupi ovaj kamen za ostrenje udica u nekoj ribarskoj trgovini i ostri udice pa nam javi dali se i dalje otkacinju ribe Inace mi se ponekad cini dasu ostrije kad ih ja naostrim http://www.postimage.org/aVjFAH0.png nemacka preciznost i racionalnost :arrow: Svaka cast!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 imam neki ostrac, belegiju cetvrtasty, bog zna od kada. dal ostriti niz udicu, par puta, levo desno ,ili ima neki drugi sistem.OTO- lepo pokazuje na slici kanal gde ide udica, dal ima kod nas.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Koliko ja zanam to se ne radi kod danasnjih udica, ali ako zelis bas da ih ostris kupi kod nekog proizvodjaca beligiju(tocilo, brus kako god hoces) za skidanje zice(kod reznog alata za drvo).(znaci proizvodjaci alata za drvo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts