David Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Hvala Vlado,potrudio sam se da sve docaram Svaka cast, lepo sto si dajes smisao forumu.Najlepse si docarao kad si uvatio ribu i radio joj ono napred-nazad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Plasticni i metalni camci mogu, iz ekoloskih razloga kako sam ja to razumeo. A koji su to razlozi tacno ne znam. Udruzenje ima 2,3 plasicna camca. Imate br uduzenja i ribocuvara pa pitajte njih. A sto se pecanja tice, najvaznije je da mesto bude redovno hranjeno. I to ponekad ne garantuje uspeh. Hvala za infomacije,znam da nema veze sa tobom ali ekologija na strani metalnih i plasticnih camaca u odnosu na gumeni xaxa stvarno ne razumem ali nema veze i njihov camac ce dobro doci za pecanje,mora se malo pobeci od posla i obaveza pa makar i ne bude ribe,,,hvala jos jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
lule9 Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Sve ok. Ako budes dolazio javi se. Ocu da te obidjem. Mada znamo se sa tog jezera, one godine kad ste pecali druzenje, ja i drug smo merili ribu. Druzenje za 1.maj je bilo u pitanju. Boban je bio glavni tu ako se secas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Naravno secam se,to je bilo jako lepo druzenje...prvom prilikom kada budem dolazio javljam ti se i pijemo kafu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lule9 Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Dogovoreno. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts