JaneMk Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Aqua najavila novi pioneer na trzishtu,u fazi proektovanja ali bice revolucionarni i izvrstan,trebo bi izaci tokom 2010 a ovakva ponuda se nepropushta povodom recesije pale cene boli glava http://img23.imageshack.us/img23/2953/march2009emailr2c1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
M C Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 da , danas i ja dobio na mejl ponudu za ovaj dil , ali smor ja jurim isto ovo samo za jednu osobu :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Pa onda uzmi, jer pionir se ne radi za 2 osobe, ovo je glupost u oglasu.... Za njega se ne navodi za 1 ili 2, on je po dimenzijama '1.5 osoba', a wrap moze da se kaze da je za '2 osobe'.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M C Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 ne bre pioneer ,meni treba armo mk2 za jednu osobu...ovaj special je za armo mk2 za dve osobe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 pa sto nekazes prodajem ja mk2 za 1 osobu-nov neotpakovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
M C Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 ih sunce ti jbm. posto, gde si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Evo da i ja pitam,zanima me kako da kupim ovaj sator,jel ima neko ko zna da mi objasni ili pomogneUnapred hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Ko prvi devojci....Bilo na prodaju-nema ga vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts