Milan^ Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Pozdrav,planiram da kupim nove masinice do 70e komad,predlozite neke,uglavnom pecam na divljoj vodi,zabacaji su uglavnom oko 100-115m..Hvala unapred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 http://www.carpologija.com/shop1/product/carp-feeder-saranski-fider/saranske-fider-carp-feeder-masinice/okuma-distance-surf-ds-60Naravno 80 velicinu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Ne svidja mi se zato sto ima dosta plastike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Za 70 eur češ teško nači nešto bolje od Okume,za te pare u tom rangu nači češ još Ticu isto ko Okuma jako solidna firma,a ako hočeš Daiwa ili Shimano onda češ morati poduplati ulog., Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Ne svidja mi se zato sto ima dosta plastike.U okumu imas mnogo manje plastike nego u duplo skuplje daiwa i shimano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Sta mislite o Banax masinama ili Okuma LongBow ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Okuma Longbow 65 dobra rola malo poteska nije bas za neke daljine ali za te pare mislim da se nista novo nemoze kupit koristio sam ih par godina meni su bile ok mislim da mozes kamion snjima izvuc iz vode a i dugo su na trzistu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Evo pogledao sam sad Shimanovu 7000 XSA masinicu na snizenju je oko 7500din pa ako jos ima na stanju nju bih kupio ili Okuma distance surf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Imam i Ticu scepter i Okumu distance surf, po meni Tica bolja masina a i ima rezervnu alu. spulnu sto se meni licno svidja, ne podnosim one plasticne spulne sto idu uz okumu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Pogledao sam,kakve su za dalje zabacaje i dal su izdrzljive? Da li mogu da ih bez problema koristim u granju i slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Dobre su za dalji izbacaj, lepo slazu najlon..Ma druze izdrzljive nemas poroblema, mada jeste malo glomaznija masina preklopnik i drska ali meni to licno ne smeta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Jel ti se nekad mrsila,ima li wormshaft?? I ako ti nije problem posalji neku sliku u pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 jaoo lebe mekani pa dokle vise ove gluposti....ta okuma distance i te gluposti to je djubre obicno...napravljeno da se brzo proda i da jos manje traje....a za te pare sta ti vredi da kupis shimano taj sto si rekao...to ti je kao sad na primer da kupujes novi mercedes ili audi i da uzmes najmanji problem opreme....ako se vec prsis onda idi do kraja....lepo ti kaze moj brat lepi hahah Dusan .....ako ces bez bajta onda uzmi ticu scepter mada i ona tica galant nije losa....on vec neko vreme peca na njih ozbiljne masine za ne tako puno para....lepo bacaju lepo slazu....a ako ces bajt onda ili okumu long bow 65 a mozes i vecu slobodno...to sto je teska nema veze neces je drzati u ruci nego na rod podu..a i ta banax helicon sto si rekao isto nije losa....a ko god kaze da longbow ne moze da baci nek je ponese i dodje slobodno do mene....nisam neki bacac da lomim stapove ali te daljinu koje su pominjane tu cu sigurno zabaciti sa njom...ali da je traktor masinica traktor je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 ti si stukaros,nisi kompetentan da dajes savete,hahahahha......od svih tih Banaks je top izbor,vrhunska masinica koja jako dugo traje i koja je jako pouzdana.....moj bivsi prijatelj ih koristi sigurno 15 godina bez ikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 ti si stukaros,nisi kompetentan da dajes savete,hahahahha......od svih tih Banaks je top izbor,vrhunska masinica koja jako dugo traje i koja je jako pouzdana.....moj bivsi prijatelj ih koristi sigurno 15 godina bez ikakvih problema.ajde zaobidji me malo sa tim glupavim komentarima....da sam hteo tebi diretkno nesto da kazem oznacio bih te u Quote pa bi se odnosilo na tebe...ovako rekao sam uopsteno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Hvala vam svima na pomoci ,najverovatnije uzimam Banax masinice . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Sta fali distance masinama? Moja je 4 godine na spod stapu sljakala i ko nova je i dalje. Nigde lufta, nista pokvareno ili menjano, masinica samo podmazivana i radi ko sat 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Mozda jebanax kvalitetnija posto je metalna i drzao sam to u rukama i preteska je i na izgled mi je nula jednostavno nikad je nebi stavio na stapu pre bi uzeo okumu surf jer mi je lepsa a imao je moj drug i nije losa ili bi jeftiniju daiwu windcast ona je tu negde oko 70 e Meni one banax kao kad bi seo sad na onaj stari mz ili etz motor i da se vozis u 21. Veku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Ganicu druze meni treba masinica da pecam na nju a ne da mi bude lepa na oko.Jednostavno Banax mi je za granje prava masina,neunistivo,a tezina nije problem jer ne drzim u ruci nego na rod podu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 ajde zaobidji me malo sa tim glupavim komentarima....da sam hteo tebi diretkno nesto da kazem oznacio bih te u Quote pa bi se odnosilo na tebe...ovako rekao sam uopsteno...covek peca sarane na Erdeviku a ne stuku u Slankamenu,hahhahaaInace da dodam za Banax,15ak godina jako teskog zivota kod coveka koji arci pribor,ne manekenise i od tragova vidi se ponegde da je izgrebano,cak ni farba se ne otire nego kad udaris mozda otpadne....ogromna razlika u odnosu na ove danas masinice i koje su troduplo skuplje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Takva meni masina treba,a i to sto ima sarana u Erdeviku ne mozes 2 komada za celu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 imao banaxe i mogu ti reći da su odlične za 50 eura nećeš naći bolje, ima čak i rezervnu špulnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Hvala mijate na pomoci,video sam ih par puta na vodi robusne strasno,njih i uzimam najverovatnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 covek peca sarane na Erdeviku a ne stuku u Slankamenu,hahhahaaInace da dodam za Banax,15ak godina jako teskog zivota kod coveka koji arci pribor,ne manekenise i od tragova vidi se ponegde da je izgrebano,cak ni farba se ne otire nego kad udaris mozda otpadne....ogromna razlika u odnosu na ove danas masinice i koje su troduplo skuplje.nek peca gde hoce.. nije rec ovde o meni..tako da bi te zamolio drugarski da me pustis na miru ako moze ikako...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Jeste li vi videli ove Banax masine sto se prodaju po 45 eura , nemoze ni prici starom original Banaxu , samo po sminki sto se tice kvaliteta ni prici . Mislio sam da je granica 70 evra po masinici obaj banax je daleko jeftiniji i losiji od Okume bilo koje . imam dosta iskustva sa orginal banaksom i mogu reci da je masinica odmah ispod BBLC sto se tice kvaliteta . Mislim na Banax helicon 5600 nf masinicu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts