Jump to content

Pomoc Oko Kupovine Masinica

Recommended Posts

Jel ima neko iskustva sa Okumom Trio rex surf TXU 60? Gledam i  DCI 60 takođe, Custom Black...pa će verovatno biti nešto od toga... Idu praznici pa da pišem Deda Mrazu na vreme... :crazy:

Edited by BG Carp

On 12/11/2017 at 2:49 PM, BG Carp said:

Jel ima neko iskustva sa Okumom Trio rex surf TXU 60? Gledam i  DCI 60 takođe, Custom Black...pa će verovatno biti nešto od toga... Idu praznici pa da pišem Deda Mrazu na vreme... :crazy:

Pozdrav kolega, ja koristim custom black od početka sezone i nemam zamerke. Ona je spoj trio reksa i distans mašinice. Kočnica je od trio reksa i ugrađen je kvik drag fabrički. Ima rezervnu špulnu. Što se tiče bacanja do 100m nemaš šta da brineš. Dosta je jaka i robusna. Što se tiče tog cenovnog ranga,mislim da je najbolje rešenje jer imaš i brzu kočnicu koja menja bajt i prostiji je mehanizam a imaš i rezervnu špulnu.

Ugradjen je QD, ustvari stavljeni su Carbonotex washeri tako da je sad sve na pola kruga :) A sto se tice Okuma Dci vjeruj mi da neces pogrijesiti sa njima ja sam ih imao i iskreno mislim da za te pare nema bolje masine, to je moje licno iskustvo nikad nisu izdale !!!

On 12/11/2017 at 3:36 PM, dcarp said:

On 12/11/2017 at 2:49 PM, BG Carp said:

Pozdrav kolega, ja koristim custom black od početka sezone i nemam zamerke. Ona je spoj trio reksa i distans mašinice. Kočnica je od trio reksa i ugrađen je kvik drag fabrički. Ima rezervnu špulnu. Što se tiče bacanja do 100m nemaš šta da brineš. Dosta je jaka i robusna. Što se tiče tog cenovnog ranga,mislim da je najbolje rešenje jer imaš i brzu kočnicu koja menja bajt i prostiji je mehanizam a imaš i rezervnu špulnu.

Hvala kolega, i ja mislim da je za tu cenu Custom black najbolji izbor... "problem" (ako tako mogu da kazem) je da sam planirao da izdvojim po koju hiljadarku više po mašinici pa razmišljam i o drugim modelima :)