nemac Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Pecam u Sakulama vec par godina ista je situacija i tamo kada riba radi,ambijent iokolis/suma,put,hladovina,voda,satori/,sve je potpuno isto.Sve u svemu lep ambijent za pecanje,kada je radni dan nema toliko velike guzve,preporuka svimakoji bi zeleli da se isprobaju na vodi koja nije komercijala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 znaci prava komuna...ja sad dodjem tamo...svidja mi se "tvoje" mesto koje je prazno i ja tu ne mogu jer se cuva ... ima neki broj za rezervacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekulic_68 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 znaci prava komuna...ja sad dodjem tamo...svidja mi se "tvoje" mesto koje je prazno i ja tu ne mogu jer se cuva ... ima neki broj za rezervacije? Ma ne,slobodno možeš da staneš na "moje" mesto kada je prazno,ali kada se najavim za "rezervaciju" tu se nabace neki štapovi i mesto je zauzeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 najbolje se peca na tamisu gde nema guzve ja pored ovoliko ljudi nebi stao da mi plate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekulic_68 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 najbolje se peca na tamisu gde nema guzve ja pored ovoliko ljudi nebi stao da mi platekao što rekoh,ovo je slika za vreme praznika 1.maja,(zato je tolika gužva) inače nema toliko ljudi...ima pecaroša ali ne i gužve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Dali se voda izbistrila,mozeli se pecati,jeli bio ko skoro na vodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekulic_68 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Dali se voda izbistrila,mozeli se pecati,jeli bio ko skoro na vodi?danas sam se cuo sa kolegama koji su vec na vodi (kampuju),voda je bistra u opadanju(kaze da je dosta opao Tamis) i ima po povrsini trava koja malko zeki kad se nakupi na najlon.Javilo se par sitnijih komada(2-3kg) i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 http://i46.tinypic.com/beww84.jpghttp://i45.tinypic.com/16m0w2h.jpgEvo da postavim slike od "golaca" sa Tamisa(Tomasevac), s`obzirom da me je Zoran G. prozvao Pozdrav! Svaka čast za tvog šarana i ulove tvog sina svima si nam ulepšao dogadjaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 najbolje se peca na tamisu gde nema guzve ja pored ovoliko ljudi nebi stao da mi platetu si potpuno u pravu, jer ja na primer idem na pecanje iz zadovoljstva a kad mi je do druženja izađem subotom u diskoteku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Inače išao sam za vikend iz zadovoljstva na pecanj na deo Tamiša oko .......(e neću da vam kažem) oko kog mesta i imao 4 kg bele mešano sve i svašta , jednog soma od 1,5kg vraćen uz svedoke iz zadovoljstva i iz zadovoljstva jedan som spakovan u hladnjak radi predstojećeg zadovoljstva cirka je merio oko 11 kg. i 109 cm i ovog vikenda opet idem.Pozzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drbiorac Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Inače išao sam za vikend iz zadovoljstva na pecanj na deo Tamiša oko .......(e neću da vam kažem) oko kog mesta i imao 4 kg bele mešano sve i svašta , jednog soma od 1,5kg vraćen uz svedoke iz zadovoljstva i iz zadovoljstva jedan som spakovan u hladnjak radi predstojećeg zadovoljstva cirka je merio oko 11 kg. i 109 cm i ovog vikenda opet idem.Pozzz. Nasta su dosli somici, ako nije tajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 sta je na meniju kod somica Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 vidite da kolega nece da kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 hoće kolega da kaže na žabu, neke braon sa crnim crticama po sebi, ima ih ko pleve verovatno se zato i zaleću na njiha saznao sam da miji nisu jedini na taj mamac ovog meseca ima ih još desetak lepih od 5-8kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 evo malo da zagolicamo mastu kolegama. ja i cika jovanzen odlucili se za malo mini kampanju petak subota nedelja na tamisu. rezultat dosta deverika i babusanera ali i nasla su se dva sarka da ulepsaju lep provod na vodi ovaj sa slika 8.46 drugi manji 3 koji nije bio ljubazan za slikanje http://img717.imageshack.us/img717/8773/img439w.jpghttp://img717.imageshack.us/img717/2937/img440f.jpghttp://img14.imageshack.us/img14/7748/img442us.jpg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 OOO, lepo, svaka cast momci. Jel mamac tajna? Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 kukuruz iz spoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 da li neko zna kakvo je stanje sa vodom Sakule,Farkazdin?da li ima trave neke koja pliva u svim slojevima?tako sam nesto nacuo...hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Od prošlog vikenda se pojavila trava na Tamišu i to baš dosta, bilo je i velikih plutajućih ostrva. A zbog velike temperature vode i slabog protoka iste počela je voda da zeleni tj. velika pojava zelenih algi, pa je pecanje dosta otežano, a i riba loše radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 hvala dragane.bilo bi dobro da svako ko je u mogucnosti nas obavestava o stanju na Tamisu jer kazu da je haoticno stanje zbog te trave Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejanT Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 hvala dragane.bilo bi dobro da svako ko je u mogucnosti nas obavestava o stanju na Tamisu jer kazu da je haoticno stanje zbog te traveevo da se i ja javim upravo sam se vratio sa trodnevnog pokušaja pecanja. isto mesti ,ista hrana , ista prezentacija ko i poslednjih ko zna koliko puta ali ovaj put bez ribe.Da se ripče ne izb aci niko od 5-6 ribolovaca a svi su dobre šarandžije i somadžije nisu imali ni pipanje a voda je topla ko iz bojlera ide po dnu zelena alga i travanije se javljao na udicu ni smuđ iako su svi pokušavali da ga pecaju.Toliko od mene za ovaj put Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigimot Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Pozdrav svima,Tri dana, dve noći Farkaždin(čet.-sub.) samo mali somčići na rovca i glistu. Šarana nigde, ni na kukuruz ni na bojli, voda užas topla, prljava i alge.toliko od mene pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Sa kampa bracela vlajko i ja... tamis neuzina!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Bobane, šaran & smuđ, odlično! Juče sam se vratio sa Tamiša (Mačkov vir) tri dana bezuspešnog pecanja šarana. :( Noću se čuje raub ribe, šarana, coktanje smuđa...Čak i bela je mrljavo uzimala. Sve neke minijaturne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts