zare76 Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 pozdrav otvorih ovu temu da pitam na koje od ovih bisera fruske gore mogu da odem na nedelju dana kampovanja uz prethodno hranjenje i da li na nekom od tih za taj period mogu upecati bar jednog sarana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Gde god da odes ulovices 5,ne jednog....po meni Jarkovci Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Za 7 dana pecanja i još hranjenje pre toga je prava pričaKoje god jezero da izabereš imaćeš ribu sigurno,samo je najbitnije da nadjes pravo mestoI da se spremis za cverglane jer ih svuda ima u nenormalnim količinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Gde god da odes ulovices 5,ne jednog....po meni JarkovciNa Jarkovce? Jel se resila situacija oko toga ko je gazda na vodi tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Korisnik je RSV kao i uvek do sada,onaj sampion sto su ga Cari ribolova reklamirale kao vlasnik je u krivicnom postupku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Drago mi je da se to resilo. Nekad sam jako lepo pecao tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Erdevik u dozvoljenom delu nikako za to vreme. Ja bih zeleo otici na taj cuveni Medjes da se oprobam ali cujem slabo ribe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Jarkovci su desetkovani mrezama od tog majmuna sto je uzurpirao jezero,sada se lepo peca ALI sada imaju kormorani iz Indjije i Golubinaca koji mlate bukvalno sve,ne vracaju ni ribicu,sve u promet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Svugde su mreze nigde nema pecanja kao nekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Ovo su sarandzije profesionalci,nema mreza Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 idi na Maradik i ne brini da li ces uhvatiti jednog sarana..hahhah ovo je sve presipanje iz supljeg u prazno :yahoo: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zare76 Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 bozo nevolim komercijalne vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 bozo nevolim komercijalne vodeAko gledas teoriski jeste komercijala...privatno je vlasnistvo....ali ako realno pogledas sve je samo nije komercijala...divlje jezero sa dosta ribe koje bi trebalo da bude u svim okolnim jezerima u toj kolicini da ima pravde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zare76 Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 neznam za vas ali meni nije zanimljivo kada svakih 10ak minuta imam ribu na stapu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 A ako imaš ribu svakih 10 dana ti je zanimljivo? Послато са C5303 уз помоћ Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Zalosno je sto smo mi spali svi da mozemo da biramo samo izmedju te dve opcije moj Mijate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Naravno, živim na 100 metara od reke Tise a već 5 godina ni dozvolu ne vadim, razlog znaš. Послато са C5303 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
zare76 Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 nemislim tako mijate hocu reci da mi je najzanimljivije 2-3 ribe na dan i najlepse ja nevidim uzivanje kad svaki sekund vadim ribu,2-3 prava divljaka na dan sasvim dosta a adrenalin neopisiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Ista situacija kod mene Mijate,zivim od Moharaca (Erdevicko jezero) bukvalno 200m i manje mozda a odem tamo 1-2 puta godisnje cisto da budem pored vode jer isto ribe nema,za celu sezonu 2 sarana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Bozo kralju,kako se naziva jezero koje je privatno i vlasnik istog u To jezero kad ubaci 120 tona sarana? Divlja voda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran.r Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 A kako se zove jezero u kome nema riba,divlja voda?!nama pomoci neeemaaa!?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Bozo kralju,kako se naziva jezero koje je privatno i vlasnik istog u To jezero kad ubaci 120 tona sarana? Divlja voda?Nazivaj kako hoces. mene pusti i zaobidji sa tim komentarima imam pravo da nazivam kako ja hocu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Tamo idu ovi sto ne umeju da pecaju,zabacis i gde padne tu ostavis i svako malo izvlacis ribu,kakvo je to pecanje? Usput na pecas 188 kila bele ribe koju sve odnesose sampioni jer su bas zbog tog dosli na Maradik A cene da se useres sto treba napomenuti s obzirom da covek hoce nekoliko dana da peca,zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Kolega Zare76, samo od tebe zavisi koliko ces riba izvaditi na komercijali. Tacnije od tvog pristupa pecanju. Ako tovaris hranu bice vise udaraca. Ako pecas samo na pva materijale bez obilnijeg hranjenja imaces i mnogo manje udaraca. Bolje i tako nego da sedis 10 dana bez udarca. Ps. Treba otvoriti temu o tome sta je ustvari komercijala a sta divlja voda. Ovako ispada da svaka voda u privatnom vlasnistvu u kojoj ima ribe spada u grupu komercijale. Limare sta je po tebi jezero "kudos"? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 divlje vode nisu komercijale gde bi se ribe hvatale kao na traci,nznm zasto se uvek radi poredjenje???uvek ima ljudi koji nemaju vremena za neka pecanja na slobodnim pecanjima i oni su primorani ici na komercijalne revire da ako vec imaju jedan dan nesto i upecaju ukoliko je ulov primarna stvar,ja sam bio 2 dana na Dobrodolu prosle nedelje na blic pecanju potpuno neplaniranom i odlazak je bio na brzaka,prvih 24h nista ali vec sledece noci su bila dva udarca koje sam nazalost prespavao usled prevelikog umora ,udice su odvucene u nepoznatom pravcu a indikatori su bili utisani na minimum pa je sve proslo kao u nekoj neslanoj sali baza pritom ostala kuci ,u svakom slucaju prelepo provedeno vreme na vodi iako je sve proslo bez ulovamoze se pecati na svakoj vodi i ribe ima ,naravno riblji fond nije kao sto je bio nekada kao sto nista vise nije kao pre ">http://http://i67.tinypic.com/262xhrr.jpg ">http://http://i68.tinypic.com/2196zqh.jpg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts