boza rus Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Pozdrav, jel koristio neko soju u spodu i kako mu se pokazala...? razmisljam se nesto ovih dana o tome pa reko da pitam da li je neko koristio posto razmisljam da je dodam u spod ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Ja sam je svojevremeno koristio za hranjenje ali na Savi i Kolubari uz druge partikle i nisam primetio nikakvu razliku.Na komercijali nisam probao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Sojino brasno je jedan id osnovnih sastojaka svakog boili mixaTako da soja sigurno neće da škodi,samo ne treba preterivatiNe verujem da će da napravi neku preveliki razliku ali da škodi nece 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted September 6, 2017 Author Share Posted September 6, 2017 Sojino brasno je jedan id osnovnih sastojaka svakog boili mixaTako da soja sigurno neće da škodi,samo ne treba preterivatiNe verujem da će da napravi neku preveliki razliku ali da škodi neceSampionski savet je uvek dobrodosao :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Bozo,odkad stuka jede soju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted September 6, 2017 Author Share Posted September 6, 2017 Bozo,odkad stuka jede soju?Jede od kad ja kazem..ako nemas nesto korisno da kazes nemoj me ni zajebavati...dosta mi je zajebavanja....ako znas nesto napisi ako ne onda nemoj nista ni pisati..lepo i kulturno sam postavio pitanje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Samo sam se zacudio odkud stukaros baca soju....soja ne valja ni za sarana a ne za grabljivice,tu je keder mama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 MoZda boža hoce sojom da hrani kedera da naraste i dobije na snazi da bolje mrda za stuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted September 7, 2017 Author Share Posted September 7, 2017 Samo sam se zacudio odkud stukaros baca soju....soja ne valja ni za sarana a ne za grabljivice,tu je keder mama!Eto ti onda kederi pa pecaj sta hoces...a mene pusti da radim ono sto ja hocu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Laki je malo nervozan... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Brate pa ti si stukaros a ne ja...a inace,probaj da na'ranis pilice ili prasice sa cistom sojom da vidis reakciju,mozda ti ne padne na pamet takva glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Sirova soja u zrnu sadrži kancerogene materije i mora se termički obraditi. Neko je brenerom "peče" na podlozi, neko u rerni a najbolje je ekstrudiranje ili ceđenje - hladno ili toplo, ali tada menja oblik i prelazi u zrnasti ili praškasti oblik. Klasičnim kuvanjem se uglavnom raspadne zrno na pola , malo se naduva i promeni oblik ali zadrži skoro prirodnu boju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted September 7, 2017 Author Share Posted September 7, 2017 Brate pa ti si stukaros a ne ja...a inace,probaj da na'ranis pilice ili prasice sa cistom sojom da vidis reakciju,mozda ti ne padne na pamet takva glupostmani ti mene toga "brate"...ja mogu da budem sta hocu..ne beri ti brigu o tome...necu nista da probavam...izvoli pa probaj...ja sam pitao da li je neko koristio...a ne da li je pametno da se koristi u spodu...to su dve razlicite stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Vladimiru81 je pocrkao ceo nasad curica jer nije znao da se soja nesme davati u kolicinama...a opet taki strucnjaci uzmu pa skrljaju jupolke u vodu I sta onda?! Tajger kriv sto riba crkava?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Na greskama se uči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts