srdjan72 Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Potebna mi je pomoc u vidu kontakta ili nekog drugog oblika.Imam rod-pod (kobilu) za koju sam dobio informaciju da je svojevremeno radio Nastasovic.Ja ne znam kako da dodjem do njega ili I ne moram ako te bravice (spojeve) mogu da nadjem na drugoj strani.Pa ako neko zna bio bih zahvalan.Inace promeri su spoljasnji 16mm i unutrasnji 12mm a plastika je u pitanju.Posto ne znam sad da ubacim slike probacu kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 6, 2017 Author Share Posted September 6, 2017 Sa ovog kompa ne mogu da postavim slike pa ce probati neki drugi dan sa drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Bas me interesuje koji je to rod pod. A usput bi mogli i da pomognemo malo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 7, 2017 Author Share Posted September 7, 2017 Postavicu slike cim budem naucio,ako je do mene.Ranije sam postavljao a sad nesto ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1505073835__img_20170910_060750.jpgslika.https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1505027583__lenovo_a1000_img_20170905_145337.jpgIzgleda sam uspeo da postavim.To je rod i jedna slika bravice.Ako se ne vidi dobro sad kad vidim da znam da postavim samo recite. ???? ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Dobro pitanje! Imam isti rod pod prohromski, verovatno si ti prefarbao svoj!? Ako uspes da nadjes bravice napisi ovde! i ja sam to trazio ali nisam nasao. jedino na strugu neko da ti napravi neki nastavak... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 http://i68.tinypic.com/c7y1x.jpg http://i64.tinypic.com/a122xv.jpg Prije par godina mom drugu iz Srbije kompletno sam rrreparirao jedan ovakav rod pod, mislim da je imao jos koji problem ali sad to nije ni vazno.Mislim da to sto trazis neces naci, da rovaris vani, pa dostava, neznam kolko bi ti se to isplatiloPredlazem ti ovo:1. sa prve fotografije gde je tvoj rod pod skini te cetiri "bravice"(obelezio sam crveno)2. izmeri sublerom dijametar D1 to su cevcice koje nose buz bar, ne bi trebalo da su deblje od 12mm3. izmeri sada i D2, deblja cjev u koju ulazi ona tanja4. uradi kod majstora strugara cetiri djela kao sto sam prikazao na vtoroj slici, to su ubadaljke koje Ja radim5. onda fino lepo zalepis to Poksipolom i gotovoMaterjal je Dural 2017, odlican za rad, nema nikakvih problema sa navojima, koristim ga godinamaE ako neces da ti je to od Durala a da je crno onda to isto mozes da uradis i od POM-a, to je veoma tvrda plastika, prave se zupcanici od njeAko i ovo nemozes da uradis onda sacekaj do 5-tog Oktobra kada dolazim na druzenje na Adi i dobices cetiri komada na poklonEto to ti je od VasilaPozdrav 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Vasil je kralj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Uvek i svima spreman da pomogne, pa i da pokloni ako treba. Kapa dole i naklon do poda. Stvarno svaka cast! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 12, 2017 Author Share Posted September 12, 2017 Kolega Vasil unapred hvala.Inace D1=12mm a D2=16mm.Jedino sto se javio jos jedan kolega I kaze da mozda ima negde I raspolozen je da poglada.Ocekujem brz odgovor pa ti I ja nastavljamo konverzaciju.Inace sam u svakom slucaju raspolozen da dodjem 05.10 I cak kupim te tvoje kad su vec kvalitetnije od plasticnih.U svakom slucaju unapred hvala pa kako god se dogovorimo.A sto se tice kolege Vladastojke ako su to iste koje ja jurim I odgovaraju promeri javljam ti pa se dalje dogovaramo.Pozdrav svima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Znaci dobro sam procenio dijametarSad ako se ne snadjes samo mi napisi bar sedmicu ranije da imam vremena da ti to uradimPozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Pitaj limara za kontakt tel. To je pravio Dukic iz pazove .meni da 4 kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 Hvala Vam svima drugari.Sad sam zatrpan informacijama.Vasile dogovoreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 E imam ja dedu koji ti to moze uraditi al nesmes spominjati mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Ja sam imao isti ovakav pod i imao isti problem. Pokusavao na sve moguce nacine da nadjem te plasticne zabice,pa sam licno Pozvao i Dejana Dukica ,proizvodjaca ovih rod podova. Na zalost ni on nije mogao da mi pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 16, 2017 Author Share Posted September 16, 2017 Kolega ZoranP mi izasao u susret i poslao mi zabice i leptir srafove koji su mu ostali od njegovog rod poda i koji su original ali na zalost ne i odgovarajuce.Ove zabice su od nogara.U svakom slucaju sad imam rezervne.Veliko hvala Zoranu.Sada moram na kombinaciju B.Kolegu Vasila cu morati da zamolim da odradi sto je ponudio.Dejan Zarkov hvala ti na toj informaciji.Cisto da ne maltretiram druge kolege a ni proizvodjaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Dogovoreno, tvoje je samo da dodjes na Adu i da ih uzmes 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 17, 2017 Author Share Posted September 17, 2017 Hvala kolega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 http://i68.tinypic.com/muei6u.jpg http://i66.tinypic.com/25hmz4g.jpg Neki to vole crno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Sad ce da ima amg rod pod by dejan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 Vasile to je to.Ako si mislio na mene opet jedno veliko hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Da druze, za tebe je 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted October 9, 2017 Author Share Posted October 9, 2017 Kolega Vasil napravio,dostavio i jos jednom mu se zahvaljujem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1521570186__img_20180311_172016.jpghttps://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1521570087__img_20180311_172027.jpgNikako nisam stigao da postavim slike jer nisam ni pod odradio dosta dugo.Skoro sam ga odradio i moze se reci 'malo' i us..o ali neka ga neko vreme,bar je unikat ????.U svakom slucaju bravice koje je kolega Vasil uradio i doneo sele kao salivene i jos jednom mu se zahvaljujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 E jbg opet sam nesto zas..o sa postavljanjem slika .Ipak su to Spanska sela za mene.Probam kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts