biser Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Ne mora bojla da bude skupa.... Sad će neko reći, zavisi šta je kome skupo.Ni cene prevedene u euro, nisu više kao nekad. Setite se koliko su koštali NB miksevi 2005-2010 godine u eurima, a pogledajte sad.Sa druge strane, toliko sada, na sreću, ima dostupnih komponenti da se napravi sopstveni mix, koji je dobrog kvaliteta za mnogo manje para.Ali, čini mi se da odlutasmo malo od postavljene teme. Mogu samo reći da je taj recept sa početka ove teme dobar.Kako mi takmičenje nije hobi, ja ne perferiram mnogo hemije.Od hemije ide likvid, malo nutramina, biber (prašak ili es.ulje) i određeni odnos cavijar+salmon. Nije loše kombinovati i sikret a. + salmon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Au Tasin sad si pustio reklamu,batalices boilu!!!!!!!! To se ja malo salim za gumu i kukuruz Milance mi smo dobri i sve ali recepte i to nece covek ni svom ocu da .. da posto i on peca.. jbg taki je .. meni ne smeta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Imam drugara ima jednu boilu i peca na svim vodama sa njom i vata. U sezoni na komercijalama razbija sa njom. Tako da moze da se napravi boila da radi na sve vode samo je treba cackati. Tasin, evo boile koja svuda peca strava... 1.PLUM SHELLFISH 1kg mix MELEG BAITs 2. Competition Mix Liquid F1 50ml MELEG BAITs 3. 9-10 jaja (kokoska baits)Za kuvanje znate sami sta zelite, kobra, pracka, udica (:Nema jednostavnije, a peca kao strava! Ja sam probao na kasapskoj, carstvu, viru, jarku.. svuda peca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Tasin, evo boile koja svuda peca strava... Peca shellfish, ali uopse nije rec o toj boili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricba Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Skrenuli ste malo sa teme, Pitanje da li bi mogao da kombinujem arome za ice triggu , 2 ml craba vde + multimino spolja?I da li je od presudnog znacaja za celokupan mix da aroma bude na bazi alkohola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Po meni nije presudno da aroma bude na bazi alkohola, pozeljno je ali nije presudno...bitan je miks Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Pitanje da li bi mogao da kombinujem arome za ice triggu , 2 ml craba vde + multimino spolja?I da li je od presudnog znacaja za celokupan mix da aroma bude na bazi alkohola? Zavisi kad, gde, i koliko dugo pecas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Zavisi kad, gde, i koliko dugo pecas. Molio bi Dr. milancheshow da objasni ovo u jedno 10-ak recenica. Cisto da i mi znamo sta si hteo da kazes tacno.Zanima me strasno zasto si ovo napisao??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Zavisi kad, gde, i koliko dugo pecas.Šta si ovim brate hteo reći ? U čemu je razlika ,koliko dugo , i gde peca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Momci, meni nije jasno koji deo niste razumeli?Ne moze jedna boila biti jednako efikasna na Dunavu i na Adi Safari. Ne moze biti jednako efikasna u januaru i u julu. I jednostavo ne moze biti ista boila ako pecas 8h ili 8 dana. To su logicne stvari, i ne treba biti doktor da bi ih razumeo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Covek je pitao da li je presudno da aroma bude na bazi alkohola i za kombinaciju arome i multimina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 na osnovu pitanja konkretniji odgovor mu nisam mogao dati, jer mislim da ne postoji...prvo pravilo je da nema pravila ali, ako mene pita, za ribolov u hladnijem delu godine uvek bih mu preporucio aromu na bazi alkohola... za brza pecanja na komercijali i hladnu vodu pojacao bih aromu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 na osnovu pitanja konkretniji odgovor mu nisam mogao dati, jer mislim da ne postoji... prvo pravilo je da nema pravila ali, ako mene pita, za ribolov u hladnijem delu godine uvek bih mu preporucio aromu na bazi alkohola... za brza pecanja na komercijali i hladnu vodu pojacao bih aromu... Ja bi za komercijalu pojačao i likvide i amino ,ne samo aromu a pogotovo za početak tj rano prolece bez obzira sto je aroma alkoholna dodao bih i malo alkohola ako bi pojačao aromu nemoze da škodi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Zbog tog 'ja bi pojacao ovo-ono' nikada necete napraviti Trigu koja ce dobro da peca,prvo i osnovno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Zbog tog 'ja bi pojacao ovo-ono' nikada necete napraviti Trigu koja ce dobro da peca,prvo i osnovno!Pa kupićemo proverenu haha (šala drug malo da razbijemo monotoniju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 I zasto bas Trigga Ice za prolece,jel sto pise Ice ili je nesto drugo u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Posto smo malo odlutali od teme ja se u moje ime izvinjavam i da se vratim na temu evo jednog receptaTrigga Ice mix 1kgTriga Ice Liquid 50mlJaja 8-10kom Ostalo mozete a i nemorate dopuniti po zelji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 To je recept po defaultu. Ima li neko neki originalniji? Da je malo eksperimentisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Zavisi kad, gde, i koliko dugo pecas.ja se izvinjavm, smetnuo sam sa uma naslov teme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ovo je luđe od teme "recept za baku"Jel trigga sinonim za trigger ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ljudi vratite se na temu,u suprotnom zaključaću istu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 http://youtu.be/rog8ou-ZepEIce,ice baby!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Eto i sta sad sa receptom???Svi iscekujemo al ono nista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rape Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 kesa triga ice 60 ml liquid35 ml nutramino30 gr glm20 gr betain10 kapi black peperaaroma :squid (minimum vrednosti) mulbery(srednja vrednost). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 A koja je to srednja vrednost za mulbery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts