NoeL Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Pozdrav ljudi.Dakle trebala bi mi pomoc od nekog iz Novog Sada.Tocnije radi se o Winterskinu za C line 2 man exp bivy.Zivim u Hercegovini.U BIH ga nidje nisam nasao.Po uputi iz Carpologije iz BIH zvao sam Carpologiju u BG i oni su me uputili na NS i na svu srecu imaju na stanju.Ali je problem sto ne salju za BIH.Ukoliko neko ima iz NS da bi pomogao vrlo rado bih ga pocastio jer bez Wintera nemam nista od satora preko zime sto je svima mislim poznato. :sorry: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Ne mora da bude iz NS.Moze bilo ko da ga naruci samo napisi kako si zamislio pa se mozda neko I javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoeL Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 Pa jedina opcija po meni je da posaljem novac westernom ili online da platim ako moze na carpologiji tako i taj neko da mi posalje busom.Naravno bice pocascen prije slanja nije nikakav problem u tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Gde si u Bih ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Sva čast za gest. Možda bi ovaj forum više treba koristi za kontakte i druženje prvenstveno ali nažalost sve više je prepucavanja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita87 Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 druze,ja sam iz novog sada,sta treba da ti uradim i kako mogu pomoci?gde zivis u bih? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoeL Posted September 27, 2017 Author Share Posted September 27, 2017 Trebalo bi neko da preuzme novac kad mu posaljem preko westerna ili da platim online ugl,da preuzme winterskin i stavi na autobus.Evo bas sam danas dobio broj od sofera koji vozi relaciju BG-Mostar tako da sutra ocekujem vise info i jos uvjek se hrvem sa dobavljacima iz BIH da neko preko sebe povuce skin za BIH al izgleda da ce mi pomoc od nekog iz NS bit neophodna.Naravno tko god buce bice pocascen jer bez skina a po svemu sudeci radi se o zadnjem nemam ni satora. ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasacarp Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 Trebalo bi neko da preuzme novac kad mu posaljem preko westerna ili da platim online ugl,da preuzme winterskin i stavi na autobus.Evo bas sam danas dobio broj od sofera koji vozi relaciju BG-Mostar tako da sutra ocekujem vise info i jos uvjek se hrvem sa dobavljacima iz BIH da neko preko sebe povuce skin za BIH al izgleda da ce mi pomoc od nekog iz NS bit neophodna.Naravno tko god buce bice pocascen jer bez skina a po svemu sudeci radi se o zadnjem nemam ni satora. ????Kolko znam globtur je ranije imao produzenu liniju do NS a vecernji polazak je u 22h iz beograda. Tako da ako globtur ide do NS-a i dalje mogu ti ljudi iz karpologije poslati po vozacu i preuzeti novac. Jedini problem ces omati sa vozacim globtura jer veci deo ekipe koji vozi je nedokucan i bezobrazan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts