prdaaa Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Voda na nekih petnaestak kilometara od Novog Sada prema Backoj Palanci. Nije velika sve svemu nesto manje od dva hektara,medjuti za instant pecanja idealna.Obala uredjena,restoran do same vode,kao i kafic,WC kao da si u restoranu negde u gradi u njemu i tus kome je vruce da se malo brcne.Mala kucica pored za one koji dodju sa porodicom da mogu leci u udobne krevete.Sve u svemu ako bi se birali najidelaniji uslovi za neko brzo pecanje Glozan je br.1 u Srbiji. Sto se tice ribe voda je verovali ili ne teska.Nekad se mozes napecati nekad niko nema nijednu ribicu jebena stvar.Bili smo na izlovu, godine kad se pricalo da je Steva povadio svu ribu iz jezera,izlov koji je uradjen neverovatno traljavo,bio je neverovatno izdasan.Izgledalo je kao da je riba na ribi lezala u vodi omile amura od pet sest kila,i neverovatna stvar,tamo se sve izmrestilo.Sitna riba je strasno nervirala pecarose,na izlovu su izvadjene neverovatne kolicine sitnog smudja,uhvadjeno je i krupnih cak dva komada,sitnog sarana more a sitnog amura isto brdo.Zanimljivo da ga nije ubacivao vec se amur izmrestio kako niko neznam da objasni.Gazda Steva broj063/586-019Slobodno recite da sam vas ja poslao imam procenat od prodatih ulaznica koje cini mi se neprelaze 1000 dinara za 24 casa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 hteo bi do glozana na pecanje pa dali neko zna jel krenio tamo saran?isao bih oko 14-04-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Riba sasvim solidno radi, slobodno mozes da ides Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 hvala na odgovoru dali mi mozes reci na koju bojlu radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 CUKK moskito+tutifruti boile oktopus+jagoda BOLJE RADI NA CUKK :hand: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 hvala evo mene od ponedeljka tamo na pecanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 PRVOMAJSKI VIKEND :dance: :dance: :dance: :hand: http://s2.postimage.org/Ty2fS.jpg http://s2.postimage.org/Ty7f9.jpg http://s2.postimage.org/TyjIS.jpg http://s3.postimage.org/uAtn0.jpg http://s1.postimage.org/3R52r.jpg http://s2.postimage.org/TywbA.jpg http://s2.postimage.org/TyDG0.jpg i tako dalje......sve ukupno oko 30ak komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 svaka cast na cega je radio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 CUKK moskito+tutifruti boile oktopus+jagoda BOLJE RADI NA CUKK :hand: Samo ovaj put najbolje tuti fruti boila Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 dali izradjujes sam boile ili kupujes za glozane?ja sam peco na berklejevu nekuvanu imo sam 3 ribe za 7 sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 planiram dolaziti na godisnji oko 15 avgusta pa me zanima kakva su desavanja na jezeru i ako moze neki savet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 pogledaj pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Nova Pazova Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 voda je jako mala,na sredini ima jedva metar-riba lose radi-i rade samo sitniji sarani... a Steva je alav kao i uvek i samo gleda da ti naplati i najmanju sitnicu-ne vodi uopste racuna o vodi i ribi-njega interesuje samo koliko ce ti para uzeti.....sve ostalo je nebitno.... Kakva je to steta za tako lepu i uredjenu vodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 hvala na odgovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARANDJELOVAC Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 imali istine da se amur tu mresti.ili ihtiolozi grese ili je u pitanju neki fenomen.voleo bih da mi se to objasni ako neko zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Pozvan sam na otvaranje jezera 27.03 ,sto bi trebalo da znaci da se Glozan ponovo otvara ali pod novim rukovodstvom.Kako sam cuo,pored ribe koja bas nije bila u zavidnim kolicinama pusteno je oko cetiri tone sarana od cetiri do pet kila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 NOVE CENE DOZVOLA Radni dan:dnevna od 06h do 20h 1000,00 din.noć od 20h do 6h 1000,00 din.dan-noć 1600,00 din.ima i poludnevna od 6h do 13h i od 13h do 20h mislim da je 600 din. Vikend i praznici:dnevna od 06h do 20h 1200,00 din.noć od 20h do 6h 1200,00 din.dan-noć 1800,00 din.poludnevna od 6h do 13h i od 13h do 20h mislim da je 800 din. Od mene mogu da dobiju :ass: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 Mnogo brate za tako malu vodu,barem da imaju velike ribe pa da se coveku mili i otici Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonel023 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Slazem se i ja sa Prdoni mnogo... U odnosu na crni vir koje u zadnje vreme daje dosta lepe primerke i jeftinije dosta u odnosu na dosta jezera sa manje ribe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Recimo na Becmenu je dnevna 500din. Prekjuce, na Veliki Petak su imali 338 ljudi sa placenim dozvolama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Ma nek se n...apecaju sami . Ko sto Prdoni rece, male ribe a velika lova Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 U subotu 17. marta veliko jezero Oaza MB u mestu Gložan pored Novog Sada, postalo je bogatije za 4 tone ribe prosečne težine 5,5 kilograma. Pored šarana, koji čini 85% prebačenog fonda, u sportskom jezeru zaplivali su lepi primerci amura, soma i smudja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 A dozvole i ostalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Dnevna 10000Nocna - istokafa 1200sendvic 14000 cijene su u dinarima jadan! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jova Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Dnevna 10000Nocna - istokafa 1200sendvic 14000 cijene su u dinarima jadan!Excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts