Milan^ Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Otvorih ovu temu kako bi razmenili misljenja o baterijama za indikatore. Ukratko kojim baterijama najvise verujete i koje preporucujete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Otvorih ovu temu kako bi razmenili misljenja o baterijama za indikatore. Ukratko kojim baterijama najvise verujete i koje preporucujete.Koje god baterije da koristis obes u batery shop i kupis pravljene baterije (koje koristis) i punjac. Jeftinije ti je kako god da okrenes osim ako indikatori ne koriste 9v onda se stvarno ne isplati kupovati punjive i punjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Meni je skoro crkao signalizator Fox MX+ jer mi je iscurila baterija koja je stavljena petnaest dana ranije, a baterija je inace bila Durasel. Sad su kontakti pozadi korodirali i signalizator ne radi, zanima me jel ko zna moze li se to popraviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Ja uvek vadim baterije posle pecanja. Durasel sam koristio od 9v i drzale celu sezonu, cak i vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Ja sam se opametio posle ovoga, tako da i ja sada vadim baterije uvjek posle pecanja Jbg na greskama se uci..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Posto su mi na poslu dostupne manje vise sve vrste baterija,jedino me jos Vartine nisu izneverile. U mx+ drugu sezonu stoje i dalje kao nove,ali naravno kod sebe uvek par pakovanja u rezervi kad se bude oglasio da su prazne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Meni su najbolje i naj dugotrajnije baterije iz renomiranih prodavnica muzičkim instrumenata.To je razlika kao dupe i oko.Ne znam kolko je kome merodavno da to testira na indikatorima, ali za početak probajte sa lampama za glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Duracel kupljene u Segedinu traje 3 sezone,nema veze sa nasim djubretom sto nam prodaju,inace desavalo mi se da kupim nove prazne baterije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Limare koliko si ih platio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 ATC од сто динџи ми служе другу сезону, обичне, а Варта алкалне ми ни један CA индикатор не подржава. Стварно нисам паметан зашто!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 prilikom kupovine baterija pogledati rok,uvek je ispisan na samim baterijama,cesto su pred istek zato se i desava da traju kratko Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Varta u Delkimima izgurale vec drugu sezonu bez problema. Duracel u RX, traje otprilike sezonu. Da li je do baterija, ili RX trosi vise od Delkima, nisam testirao.Sad mi pustiste rovca oko tog curenja. Moracu da pocnem da vadim baterije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Varta u Delkimima izgurale vec drugu sezonu bez problema. Duracel u RX, traje otprilike sezonu. Da li je do baterija, ili RX trosi vise od Delkima, nisam testirao.Sad mi pustiste rovca oko tog curenja. Moracu da pocnem da vadim baterije.Ma nemas sta da ih vadis,kako se zavrsi sezona,uzmes i lepo ih bacic u kantu za smece.. sledece sezone,uzmes pakovanje baterija ubacis i miran si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Limare koliko si ih platio?Nemoj me drzati za rec al mislim da su 3 komada bila 5-5.5e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted October 23, 2017 Author Share Posted October 23, 2017 Nisu skupe ako stvarno toliko izdrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minja Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 WD40 mi resava koroziju na signalizatorima i lampama usled curenja baterije. Nije nikakav problem. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts