hanibalccc Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Moze li mi ko reci iskustva sa ovom masinom, kako se pokazala i isplatili se uzeti nju u tom cjenovnom rangu? Hvala unaprijed !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 https://www.facebook.com/groups/819612921517460/ Procesljaj malo po grupi pisano je o njima,mozda nadjes da ih neko povoljno prodaje skoro su otisle 4 za 500kuna po komadu sto je povoljno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 30, 2017 Author Share Posted October 30, 2017 Cisto me zanimaju iskustva drugih ribolovaca kako su se pokazale, u svakom slucaju hvala..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Konkretno na toj stranici ljudi i pisu o iskustvima sa shimano rolama vidio sam da ima ljudi koji koriste 10000 xtb spod rolu kao lovnu ja je koristim vec godinu ali na spod stapu i zadovoljan sam kako sam primjetio jedina razlika spod i lovne je prenos 5.3:1 a lovne 4,6:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts