Kristijan_Sombor Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Da li je neko koristio ili koristi ili imao prilike bar da vidi negde sator Basecamper od firme Avid? https://www.avidcarp.com/Products/Bivvies/Basecamper-BivvyVec nekoliko godina koristim Nash Titan modele i odlicni su stvarno ali jednostavno je doslo vreme da moram da se svedem samo na jedan sator koji ce mi pokriti sve, od jednonocnih blic pecanja do dugih zimskih kampanja. Sa titanima to nisam mogao. Globetrotter je brutalan sator ali je preglomazan i prevelik za moj ukus i nije za krate ribolove nego samo za duza ozbiljna pecanja a Titan Viper koji sada imam je super za blic pecanja ali mu za duga pecanja fali malo visine i prostora tako da ce u toku zime morati na prodaju. Ranije sam vise pecao pa mi je bilo logicno da imam dva, nekad cak i tri satora ali mi je to sada van pameti i moram se ograniciti na jedan. U kvalitet Avid satora ne sumnjam, samo mi je problem sto ga nikada nisam video uzivo pa ako neko je imao priliku neka podeli sa nama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Ima ga drugar u prodaji u carpmaniji pa mogu da ga pitam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 Drugo je u prodaji. Znam i ja da ima kod njih. Mada je vrlo skup, moze da se nabavi za mnogo manje para. Meni treba neko ko je video sator "u akciji" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts