exyucarp Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Sa zadovoljstvom vas obavestavamo da smo sklopili dogovor sa timom vrhunskih sarandzija koji ce svojim poucnim tekstovima aktivirati stare i otvoriti nove teme o mamcima. Slobodno predlozite koje teme vas najvise interesuju da ih obnovimo! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Moze li da se zna ko su te vrhunske sarandzije cisto da znamo sta mozemo da ocekujemo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Boris Ostojic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted November 23, 2017 Author Share Posted November 23, 2017 Boris OstojicNe nije Boris Ostojic,ti u svemu vidis njega druze moj?! Ovo su ljudi koji su aktivno ucestvovali u radu foruma posebno u temi o mamcima,ljudi koje ja licno poznajem i znam kakvi rezultati stoje iza njih i u takmicarskom i slobodnom pecanju,ali ljudi koje su tvoji i komentari pojedinih oterali sa ovog foruma i ljudi prosto ne zele da ulaze u rasprave i svadje. Druze ti si tezak kontras i svaki tvoj komentar je u tom smislu. pogledaj kada si zadnji put napisao nesto normalno na forumu?! Ja bih te poslednji put lepo zamolio da batalis te insinuacije i ne ometas rad foruma,ako nemas sta pametno da napises ti ne moj pisati.Opet ti ponavljam tvoje i Borisove probleme resavajte na nekom drugom mestu ne na nasem forumu,Master Bih je oglasivac na ovom forumu i ima isti tretman kao i svi drugi oglasivaci nista manje i nista vise od toga! Upravo zbog ovakvih stvari ljudi koji imaju mnogo toga pametnog da kazu ( napis) cute! Ako imas sta da mi kazes znas moj br telefona! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 I ja pomislih da je Boris jedan od njihSteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted November 23, 2017 Author Share Posted November 23, 2017 Sta ce mi tvoj broj baca? Napisah u krajnje pozitivnom kontekstu,jedan takav Bajt guru od koga jedna Korda i Nutrabaits kradu ide je verovatno moze pomoci nekim stivom ovaj forum,zar ne?Ja ti pricam o ovom tvom postu https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=10999&do=findComment&comment=136780 ali nisam hteo tamo da kvarim temu pa sam ti napisao ovde. Na nas pokusaj pokretanja konstruktivne rasprave tvoj prvi post kao i uvek je cisto kontriranje. Batali ,ako nemas nesto korisno da napises nemoj nista pisati. A tvoj i Borisov problem mene APSOLUTNO ne zanima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Nadam se da je jedan od tih sarandzija i Žac ???? Od njega sam naucio mnogo toga korisnog oko pravljenja boila pa bi bilo lijepo da se opet ukljuci sa svojim pisanjem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Takodje tu je i Braca iz Kikinde, od njega se moze stosta nauciti ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Takodje tu je i Braca iz Kikinde, od njega se moze stosta nauciti Ima dosta ljudi od kojih se moze mnogo nauciti. Ali da bi ovo uspelo treba da se ukljucimo u raspravu,damo svoje misljenje,konstruktivan predlog.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts