JaneMk Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 uvjek je mekshi 13 od 12 i glindjaviji al meni je takav bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 uvjek je mekshi 13 od 12 i glindjaviji al meni je takav bolji Jesi siguran ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 ako pricamo o novom siguran sam,ako je stari onda je obrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 ako pricamo o novom siguran sam,ako je stari onda je obrnuto izvuce se Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 ia ja tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 jane kao sto si mogao procitati nisam napisao koliko smo sa novim modelom bacali i da je novi model bolji od starogE sad sa novim modelo smo najdalje bacali negde oko 137m ja mislim da je to pristojna daljina barem za meneJane nesumljam u tvoje poznavanje o stapovima i mislim da ces se sloziti samnom da to nije bacacki stap i da dalina od 137 metara nije malaKao sto sam rekao stap koji ima dusu na ribi i da sa njim se moze bacitiUz duzno postovanje ljudima koji stvarno mogu da bace velike daljine, isto tako sam slusao i mnoge ljude koji se frljaju nekim metrima, a kada odu na vodu 120m im je misaona imenica. Tako da je 120m za mene pristojana daljina.Voleo bih da cujem misljenje drugih ljudi oko ovih metara i ako gresim slobodno me ispravite.Pozdrav Zaki-Zarko! Potpisujem za ovo pojachanim slovima sto posto si u pravu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 !20 metara sa sistemom i mamcem - mislim da je i ovo za mnoge nedostizno. Pogotovu ako se ciljano peca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 i ja potpisujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki-zarko Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Ako je za tebe daljina od 100-120 metara ok,stari su bacali daleko vishe nego novi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki-zarko Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Potpisujem za ovo pojachanim slovima sto posto si u pravu!! :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki-zarko Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 !20 metara sa sistemom i mamcem - mislim da je i ovo za mnoge nedostizno. Pogotovu ako se ciljano peca. :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanaskocarp Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 120 etara je extra daljina sa sistemom i mamcem!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 da bi bacio 120m + mora mnogo stvari da se poklopi . masina dobra najlon tanak da ti vetar ne duva u licesok olovo bar 90 gr ...I DA IMAS SRACA DA ZATEGNES !a cudi me da se rasprava vodi oko ng stapa ! on mora da leti na bar 120m Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Za mene su daljine izmedju 100 i 120 metara realnost sve preko toga teško ostvarivo pa makar imam u asortimanu odlične štapove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 vidim svi su odusevljeni sa 12' pa reko sta je sa 13' jel kruci,tvrdji,meksi,glindzaviji....Imao sam i jedne i druge,12ice imam i dalje Razlika je drasticna,kao da to nisu dva ista stapa.13ica je dosta kruca,nema dusu kao 12ica i neznatno dalje baca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Aleksa, da se nisi malo zaebo? nisam obracao paznju da je NG,mislio sam da se radi od FMJ..moja greska Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 I ja imam ove shtapove-mislim na predhodni model od najnovijeg.za mene su ekstra stapovi s obzirom i na moju visinu od 175cm,shto treba uzeti u obzir.Postizhem bez problema daljine 100-120m,sto uopshte nije za podcenjivanje.Neki komentarishu da su malo neprecizni,ali kad ti shtap legne na ruku -to je to.Na ribi je pravo uzhivanje,imati ih.Pochevshi od rolerhaltera,pa do karika,sve je tako klasichno a dobro.Vrede sveki euro.Imash ih kod Vlade ispod mosta,ako si zaista zainteresovan.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Uf ovo je stvarno savrsenstvo.....valjda cu jednog dana biti ponositi vlasnik istih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Nekako bih se pre odlucio za 13 ft... granje,lomovi,daljina izbacaja... ,mada 12-tica je za uzivanje,i predpostavljam da je bruka,ipak je to century,a i cena im je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Kako razlikovati stari od novog modela NG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 za pocetak,kod starog modela drska je hrapava a kod novog glatka to je onako na blic kada pogledas,i da ne nabrajam ima jos dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Novi model ima butt stop a stari nema. Novi je odličan a stari je još odličniji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts