debeli sremac Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 pa nemam pojma,rekoh nikad nisam bio tamo pa me zanima vredi li otici...???ne vredi ici tamo nocu . jel kad tamo padne mrak toliko bude gusta noc da olovo nemoze da prodje do bove . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Quotene vredi ici tamo nocu . jel kad tamo padne mrak toliko bude gusta noc da olovo nemoze da prodje do bove .A jel pomaze neka baterijska lampa pa kroz rupu da probacimo mamce??? Ja sam isao samo danju kazu da ima drekavaca nocu i da plase ribu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 a ja sam čuo da tamo žive crno dete, pitom i vepar od 300kg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 pitom je pojeo crno dete,tako da su ostali on i vepar od 300kila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 bese septembar tamo kraj . odem ja na Dobrodol nocom ,i naravno zaspim vec u 21 h u autu . tamo negde oko 4 ujutru neka sukleta poce lajati na rod pod na one svetlece diode . a ja se taman ugrejo . razmisljam ja gde su mi boile koje za dobrodol treba da budu malo mekse od kamena i bar 18mm . setim se da su na krovu ostale posto ne smrdi nista u autu .istrcim iz auta sa prackom uzmem jos pola kile sto je ostalo i pocnem da ga gadjam . naravno kad je pas skonto da nemam vise boila poce on mene da vija , za malo da me izmljacka . sreca pa sam utrco u auto . i od tad mene noc tamo nije videla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 bese septembar tamo kraj . odem ja na Dobrodol nocom ,i naravno zaspim vec u 21 h u autu . tamo negde oko 4 ujutru neka sukleta poce lajati na rod pod na one svetlece diode . a ja se taman ugrejo . razmisljam ja gde su mi boile koje za dobrodol treba da budu malo mekse od kamena i bar 18mm . setim se da su na krovu ostale posto ne smrdi nista u autu .istrcim iz auta sa prackom uzmem jos pola kile sto je ostalo i pocnem da ga gadjam . naravno kad je pas skonto da nemam vise boila poce on mene da vija , za malo da me izmljacka . sreca pa sam utrco u auto . i od tad mene noc tamo nije videla Ja kazem ima tamo drekavaca i teraju ribu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Quotebese septembar tamo kraj . odem ja na Dobrodol nocom ,i naravno zaspim vec u 21 h u autu . tamo negde oko 4 ujutru neka sukleta poce lajati na rod pod na one svetlece diode . a ja se taman ugrejo . razmisljam ja gde su mi boile koje za dobrodol treba da budu malo mekse od kamena i bar 18mm . setim se da su na krovu ostale posto ne smrdi nista u autu .istrcim iz auta sa prackom uzmem jos pola kile sto je ostalo i pocnem da ga gadjam . naravno kad je pas skonto da nemam vise boila poce on mene da vija , za malo da me izmljacka . sreca pa sam utrco u auto . i od tad mene noc tamo nije videla da nije bio mozda sarplaninca u pitanju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 bio je fruškogoroplaninac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 tamo lezi mrga na mrgu,mrcina na mrcinu,konjina na konjinu.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 mislimda je bio ostrodlaki trepavicar ili sabacki lubenicar! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 e, a gde je to jezero, bas bi voleo nocu da odem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 i ja bi voleo,ako nadjemo nekog dobrog coveka da nam pokazemo mozemo zajedno da odemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ja mogu da vas vodim ali samo do pola puta od zone sumraka,posle idite sami ili angazujte drekavca za dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 pa i to je nesto,hvala ti dobri covece... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Pa lako je do pola puta,a od pola?Zatvoris prozore na autu i nema zaustavljanja kroz copor inace izgrizu branike,ratkapne,tablice.............. :rofl: :rofl: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 ma samo da nam neko pokaze put, izboricemo se mi vec nekako, ili jos bolje da se skupimo pa svi onako djumle, valjda cemo biti jaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 samo da ne izadje crno dete pred nas.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Da li ste , do kraja , ipak , otisli na jezero ? Ko vas je odveo ? Da li ste pecali i kako ste prosli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 nismo. Mi najvise volimo da pecamo,filozofiramo i pecamo ribu za tastaturom.... tu smo najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 pa kad si se na pola puta setio da drekavac ustvari nije drekavac vec crno dete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 izlov ucinio svoje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 znaci nema vise ribe..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 znaci nema vise ribe.....ostalo nesto malo,onih pravih,sto znaju dosta vise nego mi ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 a jel ti inace stalno pecas na dobrodolu pa si upucen ili ti je to neko rekao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 povremeno odem bacim oko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts