Limar Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Vlado,ima ljudi koji vole cesce da zabacuje a i da razvlace,moj prijatelj pravi za Satrince 80mm boile,sporo topive,peca na 300m Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 A kako pecate na topove boile noću kad npr pecate na 250-300–400m a one se tope na sat dva Pa tu onda nema spavanja ni danju ni noću samo se razvlači i sedi u čamcuOk mi je topiva za hranjenje ali za udicu nisam siguranI koji je uopšte efekat topove boile na udici zbog čega,za granje da i to je odlična stvar ali za udicu mi nije jasno Pričam o slobodnom ribolovu ne tskmicenjimaMala greska nisam videoNe za granje nego Za hranjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Ako se dobro osusi i odstoji treba joj barem 5-6 sati da se otopi pa i vise za udicu je dobra stvar sto joj povrsina omekne i sa nje se odvajaju cestice od komponenti od kojih je biola napravljena. Meni cesto tvrdu topivu boilu riba bolje uzima nego kada udicu mamcim sa kuvanom boilom (isti miks i hemija), mislim je to zbog vece atraktivnosti i otopljene (ljigave) povrsine boile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Marinel Karaman je coek.Pa sta ima Marinel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Taj kako se vec zove to Link to comment Share on other sites More sharing options...
luta Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Nisam neki veliki ljubitelj topivih boila ali koliko znam naj bolje je koristiti na vodama koje nisu tako prenapadnute boilom ,mada je to danas retko naci ali ajde. Znaci s pocetka pecanja topiva radi brze reakcije ribe a posle ide redovna.Da li je to uvek tako nemam pojma. A topivost se odredjeuje dodavanjem jaja,manje jaja brze se topi i obrnuto.Cak i onaj top secret amino dop se koristi za topive ali iskljucivo za udicu,znaci samo se sa njim radi ali skupo i previse filozofije. Kuvana standard i cepaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts