Бобан Нбгд Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Ivanovacki dunavac.. Sem lepog vremena,i lava na stolu.. nije bilo nekog desavanja,dubina oko 4 metra ispred same obale.. probane razno razne kombinacije zivih mamaca... bez uspeha. voda u blagom porastu i muti lagano iz dunava sto i nije lose,pogotovo za sarana,ali jos je rano za divlje vode 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Han Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Išao bih negde za vikend na babušku. Ima li neko neku informavciju gde radi babuška.Reon: Golubac, zimovnik S. jezera, i td.??? Hvala u napred svima na brzom odgovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Golubac juce nista ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Drugar mi danas bio par sati u jarkovcima uhvatio 2 babuske oko 300 gr. Do njega lik sarana od oko 3kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Juce bio na zivaci,sitnijih komada do 3 kg koliko hoces,na plovak i na feedera,sve uzima nije bilo pecarosa koji nije imao bar po 10-tak saran i dosta babuske,jezero fenomenalno,cista 10-ta ogromana i siroka voda,pecali na poziciji 4 i 5,bar malo od hladovine smo uhvatili,malo veci je problem jer se peca ispred i iza pojasa trave koji pocinje na 20,25 metara,pa je malo teze cupati ribu kad uleti u pojas trave inace lepo odradjeno. bliza strana uradjena u platformama,vidim da je bager rasciscavao i drugu stranu koja se nalazi na mozda i preko 350,400 metara sirine,dopousteno za dnevnu dozvolu poneti 1 sarana do 3,5 kg i 3 kg bele ribe.. Za prvi put na ovoj vodi dajem pozitivan glas!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Danas malo blejkao na dobrodolu,probao malo da pecnem sta,dan prelep ekipa jos bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 ala ti sunce sve ravno i siroko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 ma kada brate 300 puta 200 xexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 ma nisam mislio na vodu vec okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 dusu dalo,ako oces da dozivis toplotni udar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Bio sam prekljuce na Adi ciganliji.Vreme je bilo vantasticno,udarac ni jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Tamis farkazdin,prelep deo tamisa mesto preko puta stare skele,Tamis u blagom opadanju,voda relativno brza nego inace,prilicno mutna sa naznakama da pocinje sa izbistravanjem,4,do 5 dana,ljudi preko puta mene izvukli tamiskog vretenara oko 5 do 6 kg,meni dosao ovaj Som na feeder,najlon 0.22,kriva cevcica,kavezna hranilica 20 gr,powergum duzine 15 cm,predvez 0.14 duzine oko 30 cm,udica 14 sa dugim vratom!! Na udarcu sam mislio da je saran,domaci resen,izvadjen je na obalu dosta sitne bele ribe,dan za uzivanje..BISTRO!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Brate ,matori propao si mi nesto.. :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Brate ,matori propao si mi nesto.. :rofl: :rofl: XAXA joj nestaj mi na muku,zena sremica pa samo tovari brate sve po redu,malo slaninica,malo sunkica,pa onda kobaja,al se zajebala nije racunala na moj sarm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Bobane ti ode u fideraše, svaka čast za ulov mora da je bila dobra borba sa somom na fider. Slike su lepe još jednom bravo majstore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Bobane ti ode u fideraše, svaka čast za ulov mora da je bila dobra borba sa somom na fider. Slike su lepe još jednom bravo majstore. Hvala burazeru,ma samo na vodu da se ide,a feeder je za uzivanje i pravo da ti kazem sve vise ga koristim kad idem na jednodnevne akcije,pecas ko covek pa sta naleti ,a na sarana idem sad od 1 na tamis,pa da se proba neki vretenar da se capi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 auuu bre Bobane jel to taj od 5kg kako si nam rekao??? ...i mi smo imali sitne somove ali sve pred zoru...brdo bele ribe...a sarana zbog kojeg smo i bili nismo videli...od petka do sinoc voda opala za nekih 30cm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 auuu bre Bobane jel to taj od 5kg kako si nam rekao??? ...i mi smo imali sitne somove ali sve pred zoru...brdo bele ribe...a sarana zbog kojeg smo i bili nismo videli...od petka do sinoc voda opala za nekih 30cm... Za par dana voda da se izbistri i u dodje u neku normalu,pa kad se zabaci koji za sarana,soma pa malo feeder,pa zanimacija na bolonjez i tako jedno 7 dana izgorecu dok nekrenemo 1.7 ,taman se spremajte za sledecu nedelju,mozda se sretnemo i popijemo koje pivo Kad ti ja rece, da som sto sam capio ima 5 kila? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 pa rekao si nam bre iz kola kad si naisao,mi smo cini mi se tada kotlic neki muljali...mislim da je bila subota...jao bre Bobane pravi si sarandzija... i ja sam svima rekao da su nasi somici tu oko 1,5kg iako su bili oko 1kg! :rofl: pecacete na istom potezu?mi cemo se najverovatnije opet tu negde ukampovati i imati tri gepeka piva!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 aaaaaaaaaaaaaa ne ne ispade da lozim pricu sad xaxa za sarana sam rekao sto su drkunili da ima 5,6 kila odokativnom metodom,a kilazu mog soma nisam spominjao A to pivo dobro oladite Sto se tice mesta kampa ili secanj iii neuzine jos veci krsevi i malo pitomiji tamis u odnosu na farkas,,1-se polako blizi,a sledece nedelje ako ste u farkasu ponovo,vidimo se sigurno : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 a ne ne...za tog sarana si rekao da je oko 7kg :smile: !!! jesmo pili pivo ali smo dobro culi!!!nemoj sad da se vadis!hahaha !vidimo se za vikend...temperatura piva ce biti idealna!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 a ne ne...za tog sarana si rekao da je oko 7kg :smile: !!! jesmo pili pivo ali smo dobro culi!!!nemoj sad da se vadis!hahaha !vidimo se za vikend...temperatura piva ce biti idealna!!! E upropasti me sad,al dobro ako covek malo neuvelica ko da nije uhvatio xaxa,gledamo se obavezno 064 888 3693,cimni me, pa da pijemo pijemo to pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaranskiBog Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Juce je na reci Bosni kod Modrice uhvacen saran divljak 15.750 g... Palo je jos manjih komada, sve u svemu radio je ko lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 juce na dunavu ... ni da pipne , cak ni bela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medak 3 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 bio u Farkazdinu cetvrtak ,petak ,subota,voda dosta niska ,skoro da stoji ,imao 4 protvisa od po 700,800 gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts