Limar Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Krcoklenu,zar je cudno cuvaru pokazati godisnju dozvolu?! Jako puno kormorana se pojavilo i ove sezone u Satrincima,riba je najebala dobrano.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Kormorani bez kljuna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 ja samo pitam da li neko zna da li se moze pecati na dnevnu dozvolu i da li tamo postoje stvarno ribocuvari posto neko kaze: tamo nema pecanja a neki kazu ima pa me interesuje da li je dozvoljeno pecanje i kolika je dnevna dozvola. ne bi da idem tamo pa da dolazim u neprijatne situacije,da me neko tera sa jezera itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 a znam da se jezero ne poribljava i da je urnisano sto se ribe tice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Nece te niko oterati ako imas dozvolu,jezero je poribljeno i ovog proleca ali su ga kormorani strucno otresli,peca se i dalje sitna riba i deverika u izobilju...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 pa nemam godisnju,jel moze na dnevnu da se peca i posto je ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Hahahahahah,pa jesi li ti lovac ili ribolovac? jedna crvena je dnevna kao i svugde.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Moze da se pecana dnevnu dozvolu.Nju ces kupiti kod cuvara za 1000 dinara.I peca se bela riba u izobilju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Moze da se pecana dnevnu dozvolu.Nju ces kupiti kod cuvara za 1000 dinara.I peca se bela riba u izobilju. hvala na odgovoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) bio sam u satrincima na jezeru. da nisam poranio dobro ne bi nasao mesto,mesta ima malo i uglavnom su sva popunjena i stalno zauzeta,kako jedni odlaze kuci,drugi odmah dolaze a to je verovatno iz razloga jer je jezero u rasulu,cuvara nema,radi ko sta hoce. od ribe radi deverika ,moze se upecati som i smudj,sarana je umetnost uhvatiti verovatno iz razloga sto su mu jebali kevu tamo ko zna na koje sve nacine. inace jezero prelepo i to malo mesta sto ima su lepa mesta ali buducnost izgleda nema,bice upropasceno kao i sva ostala za jako kratko vreme. eto ako nekog mozda zanima prava slika jezera to je.... Edited July 14, 2015 by krcaklen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Udarna mesta su uvek zauzeta,tj.mozda 5 mesta,ostatak jezera mesta koliko volis......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 na zalost nisi u pravu,sva mesta su popunjena Link to comment Share on other sites More sharing options...
boskopetkovic Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Da li je neko bio ove godine na jezeru.desava li se sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 peca se bela lepo......od 21 do 05h nema pecanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Jer cuvari nocu moraju da rade strujom po jezeru. Vec su ihvaceni sa sve apartom. Peglaju po jezeru sa sve znackom ribocuvarske sluzbe. I mole da se ne zove policija, imaju po troje dece. Niko nije jezera osakatio osim civara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Dal ti smes nekom nesto da kazes decko? ti koji si jedan od 3 naj ribokradice Rume i okoline???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Ima li tome kraja? Svake godine sve gore i svake godine neke nove metode kradje ribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Zato zivela privatizacija !Sve treba da bude privatizovano i nikog nebi glava bolela .A na satrincima ako zelis da kampujes mozes ako platis dnevni zakup zemljista po cm kvadratnom .Zato ove godine hvala Bogu , guzve biti nece , mocemo i mi nekad kampovati . Proslih godina je bilo rasulo , nisi mogao doci do mesta za pecanje od penzosa. Ekipe su se samo menjale i menjale . Gde god da si stao , stao si nekome na mesto .Cuvari mi deluju ok , mislim da dobro obavljaju svoj posao i sto je najbitnije od 4 puta sto sam bio tamo sva 4 puta su mi gledali dozvolu i nema tolerancije za nocno pecanje . Sad da li je vec kasno za sve ovo ili ne , vreme ce pokazati . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Jer cuvari nocu moraju da rade strujom po jezeru. Vec su ihvaceni sa sve apartom. Peglaju po jezeru sa sve znackom ribocuvarske sluzbe. I mole da se ne zove policija, imaju po troje dece. Niko nije jezera osakatio osim civara!da li mozes da mi dostavis fotografije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krcaklen Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 da li moze neko da mi dostavi fotografije od cuvara kada su hvatali ribu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan10 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Jel neko isao u skorije vreme na jezero, interesuje me jel guzva za mesta i da li se peca nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Da li je neko pecao na jezeru šarana prošle godine? Kakva su iskustva? Takođe me interesuje ovo oko noćnog pecanja, da li to znači da ne smeš ni da budeš na obali noću ili sme da se kampuje a samo štapovi da se izvade u toku noći? I da,koja dozvola važi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Baca,ides i pecas,ti ne moras da brines nista..........ako me razumes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revilo Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Mito i korupcija haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts