Limar Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Na 10-15 zrna kukuruza se sasvim lepo peca na "divljoj" vodi,cak i sa takvim mamcem problem pravi sitna riba Ali se sve se na minimum i uglavnom se sa odignutim takvim mamcem probere najveca riba koja tuda prodje. 80ka je bila sala na temu topivih boila kad kazu 10ke i 14ke topive..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Milina rolati te 35 mm boile, 3 u kilu ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 to kad saran pojede nije vise gladan 10 dana narednih hahahhah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Na 10-15 zrna kukuruza se sasvim lepo peca na "divljoj" vodi,cak i sa takvim mamcem problem pravi sitna riba Ali se sve se na minimum i uglavnom se sa odignutim takvim mamcem probere najveca riba koja tuda prodje. 80ka je bila sala na temu topivih boila kad kazu 10ke i 14ke topive.....To je pogotovo dobro tamo gde ima amura , on proguta tih 10-15 zrna ko nista , ali nemoze jedan podizac da podigne 15ak zrna kukuruza , ustvari ja sam probavao u lavoru sistem sa 10zrna kukuruza i podizac ceo na kraju i nije podizao , dva podizaca podignu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Samo da ga malo onako odigne,da ne lezi na dnu,nema trika da ga velika riba ne pokupi A male ribe i bele ne diraj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Milina rolati te 35 mm boile, 3 u kilu ...Tako si se sprdao i sa 20kama i onim mojim udicama,hahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts