V.V.Putin Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Sta mislite dal sudije pomazu nekim ekipama na takmicenju,dal ima varanja,prevara,podmicivanja itd i jeste li to videli??Verujem da ima,nazalost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Ima toga nazalost i tesko je uci u trag takvim nepravilnostima tako da uglavnom sve ostaje na sumnjama. Uglavnom se takve stvari desavaju kada se peca za veliku lovu. Videli smo da su cak i svetska prvenstva bila u senci raznih malverzacija i muljanja. Mislim da je vrhunac bio u Juznoj Africi cini mi se 2008 godine kada su se desavale strasne manipulacije od strane organizatora i domacih ekipa. Mada naravno to ne znaci da je svuda tako i da nema postenog sudjenja al eto ima i takvih stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
glisic1 Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Generalni problem u Srbiji je manjak licenciranih sudija, nazalost ima ih svega nekoliko, ostalo su samo fizikalci koji mere ribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Licenciranih sudija ima ali svako sebe naziva sudijom danas.procita pravilnik i to je to.a sa druge strane svako vuce nekog svog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iks Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Ja sam sudija i imam svoj ribolovački klub ali zbog raznih Boškovića sam gurnut u zapećak,jbg nisam želeo da budem ničiji sudija,jer svaki organizator ima "svog" sudiju.ja mnogima nisam bio po volji pa mi je bilo lakše da pecam i uživam nego da vodim borbu sa vetrenjačama.Bilo je mnogo podmetanja od nekih preambicioznih sudija i još mnogo šta.Mogao bih knjigu da napišem o tome ali bi se ljutili oni merači ribe koji su zbog veza i vezica postali neki faktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts