igorcarp88 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Pozzzz... Dali je neko radio boile sa milkom malinom? Koliko se dozira aroma s obzirom da je slabija koncentracija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros95 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Ja sam u milkom jagodu stavljao izmedju 10 i 20 ml. Pretpostavljam da su iste koncentracije i jagode i maline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Pozzzz... Dali je neko radio boile sa milkom malinom? Koliko se dozira aroma s obzirom da je slabija koncentracijaKad je pravim na bird miksu na kg stavim oko 10ak ml milkom maline , otprilike to je neka doza i za meso ali opet zavisi od komponenti u miksu koliko cu je dodati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 kako ti je pecala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draza Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Nekako mi se cini kao da je aroma maline malo zapostavljena.Ako mogu oni koji su je koristili da kažu čije arome maline(proizvođač) su se dobro pokazale,sa čim se kombinuje,u kojim miksevima...Hvala!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 kako ti je pecalaIzvini na kasnijem odgovoru . Pecala ja jako dobro . Sto se tice samog mamca za dlaku jako dobro mi je pecala desavalo se i da kad nece ni nasta ona mi uvek iscacka po koju ribu . Jako dobro se pokazala i u situaciji kad dodjem na mesto i naprackam 400-500 gr maline i nakon nekog vremena udje bas lepa serija u sutini pricam o jednodnevnim pecanjima . Vise puta probano .Jos jedna od meni omijenih malina je dd malina koje nema vise ( imam jos pola bocice zaliha ) Probaj je za pocetak na bird miksu neces pogresiti jako je dobra i u kombini sa crem cajouzerom za dlaku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Praskasti tester DD Baits Malina je bio jako dobar ali ga nazalost vise nema! Ako neko poseduje i zeli da proda vrlo rado cu kupiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Pozovi plovak plus pancevo . 90% sam siguran da samo to video tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Izvini na kasnijem odgovoru . Pecala ja jako dobro . Sto se tice samog mamca za dlaku jako dobro mi je pecala desavalo se i da kad nece ni nasta ona mi uvek iscacka po koju ribu . Jako dobro se pokazala i u situaciji kad dodjem na mesto i naprackam 400-500 gr maline i nakon nekog vremena udje bas lepa serija u sutini pricam o jednodnevnim pecanjima . Vise puta probano .Jos jedna od meni omijenih malina je dd malina koje nema vise ( imam jos pola bocice zaliha ) Probaj je za pocetak na bird miksu neces pogresiti jako je dobra i u kombini sa crem cajouzerom za dlaku A ni cream caoyusera više nema ,ne pravi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljko0612 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Postoji samo Cream cayouzer bait soak ( dobio u dezembru proste god. iz Engleske cjena mislim oko 10€ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 A ni cream caoyusera više nema ,ne pravi seTo nisam znao . ja imam nutrin crem cajouser s obzirom da ide 1-2ml na kg miksa trajace to i on mi ide samo u boile za dlaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts