BogdanKG Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Da li neko koristi ove masine? Pa ako nije problem mali opis masine i kako su se pokazale na delu. Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Prelistaj malo po forumu vec je bilo price o toj masini Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Ja sam razmisljao da ih uzmem, probao sam ih i za taj novac mi deluju sasvim solidne...Koliko sam pročitao, iskustva ljudi sa foruma su pozitivna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Druze konkretno custom black nisam koristio ali par slicnih distance modela od okume jesam. Opste poznato je da okuma dosta nudi za malo para. Mislim da se po kvalitetu ne razlikuje mnogo od surf ili dci masinice koje su dokazane kao odlican izbor za taj novac. Jednu Dci integrator sam zadrzao do danas i vec godinama radi besprekorno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Vec imam fox eos 10000, imao sam samo dva pecanja sa njima. Mislio sam da ih zamenim sa okumama. Fox mi deluju da su malo manje i lakse. Pa se sad lomim. Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Okuma DCI 60 je masinica sa kojom ne mozes pogrijesiti, probaj bices zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Okuma DCI 60 je masinica sa kojom ne mozes pogrijesiti, probaj bices zadovoljan Ja sam našao polovne DCI 60 u ekstra stanju, po ceni manjoj od novih Custom black...DCI ima pecizniju kočnicu, baitrunner špunlu, sve u svemu kvalitetnija je (i skuplja) od Custom black...ali ako neko hoće novo, za 50 evra...mislim da neće pogrešiti sa njom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Pitanje je samo da li vredi prodati moje fox eos 10000 i uzeti neku od pomenutih okuma. Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Po meni vrijedi zamjeniti za Okume DCI 60, moje misljenje al opet ti vidi !!! Pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Pitanje je samo da li vredi prodati moje fox eos 10000 i uzeti neku od pomenutih okuma.Sent from my Lenovo S1a40 using TapatalkSvakako okuma pre eos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanKG Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 Hvala kolege. Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts