milisav Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Zeleo bih da podelim sa kolegama svoje novo iskustvo/ novu igracku15tak godina drzim stapove iskljucivo na Solarovim samcima (benkstikovima) i nisam imao nijednu jedinu zamerku...dok se nije ova lepota pojavila Kvalitet materijala i izrade kada to odradi JAG, bez preterivanja salje Solar nazad u proizvodnju boili Vec vidim da ce uskoro biti novi post ''poklanjam solarove samce'' Ne znam dal je neko ovde imao priliku da ''opipa'' proizvod, moja topla preporuka za trajno resenje. Veliko i za Kordu i JAG http://www.korda.co.uk/fishingtackle/singlez/singlez-system/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Sacekaj sa poklanjanjem, prvo otpecaj malo taj JAGNe bih se slozio sa komentarom o izradi boilaPS. komentarise covek koji je imao priliku da proba na vodi i jedno i drugoPozdrav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milisav Posted February 11, 2018 Author Share Posted February 11, 2018 Hvala Vasile na korektnom komentaru.Kao sto rekoh, 15tak godina sam ''na Solaru'' od heklica, hengera , preko samaca, worldwide pod mi je rezervna varijanta za terene gde je nemoguce ubosti samce i si, jer sam smatrao da ne postoji kvalitetnije po meniA onda se pojavio ovo i promeni mi percepciju o kvalitetu i resi mi sve ''probleme'' u jednom proizvodu Sam kvalitet prohroma je neuporediv, resenje ''pod vakuumom'' za izvlacenje dela samca kojim se steluje visina samca je po meni revolucionaran, kao i momenat pri dotezanju, gde nema nikakve sile da se stegne (cim se dodje do momenta krajnje tacke, spoj je zakljucan) mi mnogo znaci jer mi se desavalo da ogulim prste da zategnem kako se ne bi pomerao stik gore/dole.Deo sa Spajkom i Stage stand-om mi resava problem bilo kog terena, betona, platforme i slA da sam picajzla i da volim sve sto je 'pod konac'-naravnoDeo oko izrade boila je saljiv momenat, nisu ni tu nesto Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts