rudy Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Sa kojom vocnom aromom se moze kombinovati gore pomenuta aroma?Da li ima neko neka iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Neznam za voceAli je sa kavijarom kombinacija top Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Neznam za voceAli je sa kavijarom kombinacija topPravio tu kombinaciju i bilo je odlicno na Trigga Ice mixu. Jesen 2010 na Conoplji sam bas lepo pecao na tu boilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Ja sam gledao na televiziji da je triga ice najbolji mix. Jel znate nekoga ko pravi i prodaje gotove boile a da su dobre? Kupio bi jedno 400gr 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Ja sam gledao na televiziji da je triga ice najbolji mix. Jel znate nekoga ko pravi i prodaje gotove boile a da su dobre? Kupio bi jedno 400grA kolega za to ces morati da se obratis Trigga Masteru. Samo da znas nece to jeftino da te izadje! hhahhaaDa ne kvarimo temu covek je postavio konkretno pitanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Ja sam gledao na televiziji da je triga ice najbolji mix. Jel znate nekoga ko pravi i prodaje gotove boile a da su dobre? Kupio bi jedno 400gr imam coveka,znas ga sigurnoProvereno lovna boila gde ima sitne ribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Ja koristim salmon od solara ali je ne kombinujem sa vocem i previse mi je jaka za leto , uglavnom je koristim u prolece dok je jos hladna voda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Nutrin Salmon Nema veze sa zivotom,moj drugar je kombinovao sa svim zivim i nista,sto kaze Ganic,samo FSS od Solara i to u Red Heringa miksu,top mamac i to za malo 'ladnije vreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Nutrin Salmon Nema veze sa zivotom,moj drugar je kombinovao sa svim zivim i nista,sto kaze Ganic,samo FSS od Solara i to u Red Heringa miksu,top mamac i to za malo 'ladnije vremeFresh smoked salmon jeste bolji na solarovim mixevima mnogi se kunu u njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Moja prva boila koju sam izrolao je bila Red Hering,od tada mi je ostala simpatija Salmon aroma,opasno je pecala ribu i uglavnom vece ribe,FSS Solarov identicno mirise sa pravim Fres smoked salmonom,nema nikakve razlike izmedju arome i mesa....dok Nutrin mirise kao na nesto zagorelo,ima neki smek drugaciji..I sam sam probavao nesto napraviti ali ni blizu nije bilo kao Solarova aroma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Nutrin je više smoked ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Hmmmmm,Ne bih se složio. Mnooooogo koristim baš tu aromu dunav, jezera, kade....Nema kombinovanja sa drugom aromom, samo kombinacija sa likvidom i praškastim dodatkom - mesna varijanta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts