Dunav 1 Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Vidim da vecina hvali prologic i traker termo odela . Da li neko koristi ovo odelo i kako se pokazalo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Lepo odelo, ima drugar, ali oba gore duplo toplija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 Trakerovu jaknu sam probao cini mi se da je dosta teska .verujem da je i topla . A prologic mi je mnogo sarena vise mi je lovacki fazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax88 Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Dunav 1, imam trakerovo zimsko odelo i jakna je lagana kao perce, ni jednu do sada jaknu nisam probao a da je tako lagana. Verovatno si ti probao drugi model jakne koji jeste tezak, i iz tog razloga sam se odlucio za ovaj model. Izuzetno je toplo, lagano i nepromocivo odelo, jedino sto je materijal fin, pa treba paziti da se ne provlacis kroz granje i ko je pusac da pripazi da ne progori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted June 13, 2018 Author Share Posted June 13, 2018 hvala vlax88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Ja imam traker tundru nekih 4-5 godina Pecao u svim uslovima i leti i jesen i zimi stuku....Jakna nije teška ali nije ni lagana,jako je topla,kad se skine duks jakna je lagana Duks je extra, topao i najkorišćeniji deo celog kompletaPantalone su jako tople ali ne disu pa se znojimE onda jakna nije za dugu kišu propusta na ramenima,i na rukavima bude vlažno i mokro Ne Kad stojiš 5minuta ali ako si duže na kiši da nešto radis,vadis ribu,hraniš,razvlačis..... propusti vodu posle nekog vremenaSve u svemu 100-nak eura koliko košta vredi E a uzeo sam zimus prologic max4 dve klase je bolje od tundre ali je i tri klase skuplji,max 4 je malo lakši od max3 manje glomazan,i malo drugaciji dezen (meni lepši), materijal diše,nema znojenja,ne propusta vodu (pecao par puta zimus stuku po kiši i snegu)....Kao i za većinu stvari koliko para toliko muzikeAko možeš bolji je izbor prologic ako ne tundra sasvim pristojno odelo,toplo,lepo samo to sto pusta na rukavima i ramenima Valjda se sliva niz ruke i sve se skuplja na rukavima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted June 14, 2018 Author Share Posted June 14, 2018 hvala vam na pomoci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Tundra se odavno ne proizvodiNajnovije od Trakera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Top izbor je Traker o kom Vlaks pise,fenomenalno odelo,oko,probao kod drugara,oko 200e cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax88 Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 To je to odelo o kom sam pisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted June 27, 2018 Author Share Posted June 27, 2018 Hvala vam svima ipak sam kupio Fox . Prvi utisak fenomenalno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts